Όλα τα βλέμματα στο ΝΠΣ –Νίκη Βόλου

Όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Μαγνησίας συγκεντρώνει σήμερα το ντέρμπι μεταξύ του ΝΠΣ Βόλος και της Νίκης Βόλου στη Νεάπολη (15.00 με διαιτητή τον Πανυτσίδη από την Κοζάνη). Οι κυανόλευκοι είναι δώδεκα βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους γηπεδούχους, αλλά αποτελούν τη μοναδική ομάδα που τους νίκησε και υπάρχει πίστη ότι μπορεί να ξανακάνει τη ζημιά στο σύνολο του Φεράντο. Από τη μεριά τους οι κυανέρυθροι θέλουν τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο.
Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Πίτου Γκαρσία για τον ΝΠΣ Βόλος και Κραγιόπουλος για τη Νίκη, με τον Κοντοέ να είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του, ενώ ενδέχεται να γίνει και ακόμη μία αλλαγή από τους Ξηροφώτο-Μπούις με τον Τζάθα στη θέση του Μπάιριτς.

Με τηλεοπτική μετάδοση το ματς
Το σημερινό ματς (15.00) μεταξύ του ΝΠΣ Βόλος και της Νίκης Βόλου συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον από όλο το φίλαθλο κοινό, ενώ δεν μπορούν να το παρακολουθήσουν οπαδοί της Νίκης μετά από απόφαση της αστυνομίας. Η διοίκηση πάντως του ΝΠΣ Βόλος επέτρεψε την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από το ASTRA TV, ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους να δουν τον σημαντικό αγώνα.

Αλέκος Αναστασίου: Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα
Ότι η Νίκη Βόλου δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στη Νεάπολη τονίζει σε δηλώσεις του στο Magnesiasports ο Αλέκος Αναστασίου. Ο Βολιώτης σέντερ φορ στάθηκε ιδιαίτερα στην καλή ψυχολογία και στο δέσιμο που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και στο σημαντικό ρόλο που θα παίξει η καλή αμυντική λειτουργία, στην οποία η Νίκη παίρνει άριστα στα πέντε τελευταία ματς, ενώ σε προσωπικό επίπεδο επισημαίνει ότι αυτοί είναι οι αγώνες που ένας ποδοσφαιριστής περιμένει κυρίως να αγωνιστεί.
Αναλυτικά ο Αλέκος Αναστασίου μίλησε στο Magnesiasports:
Για το πώς κύλησε η προετοιμασία και με ποιες προσδοκίες πηγαίνει η ομάδα του να αγωνιστεί κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος:
«Έχουμε προετοιμαστεί καλά όλη τη βδομάδα. Ξέρουμε ότι πάμε στον πρωτοπόρο. Είμαστε προετοιμασμένοι για το καλύτερο και πάμε για το πιο δυνατό αποτέλεσμα. Εμείς δε θα κοιτάξουμε ούτε τη νίκη ούτε την ισοπαλία. Εμείς θα πάμε ως ομάδα έτσι όπως έχουμε δουλέψει κι ό,τι καλύτερο μας βγει».
Για το αν το καλύτερο πλάνο είναι η Νίκη να στοχεύσει πρώτα στη διατήρηση του μηδενός στην άμυνα και μετά να χτυπήσει στα αδύνατα σημεία του αντιπάλου:
«Έτσι, όπως έχουμε δει στη Γ’ Εθνική πρέπει πρώτα να διασφαλίζεις το μηδέν και μετά να πηγαίνεις για το καλύτερο αποτέλεσμα. Εμείς αυτό θα κοιτάξουμε, να διασφαλίσουμε το μηδέν, και από κει και πέρα, αν μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ, θα είμαστε ευχαριστημένοι. Σε πέντε συνεχόμενα ματς έχουμε κρατήσει το μηδέν, έχουμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Πάντα η άμυνα ξεκινά από την επίθεση. Όλοι οι παίκτες τρέχουμε κι όλοι οι παίκτες αμυνόμαστε και γι’ αυτό έχουμε κρατήσει το μηδέν για πέντε αγώνες. Έτσι θα πάμε και το Σάββατο, όλοι μαζί στην άμυνα και όλοι μαζί στην επίθεση, για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Για τις ανακοινώσεις που βγήκαν και θέλησαν να πυροδοτήσουν το κλίμα πριν το ματς:
«Εμείς έχουμε κλεισμένα τα αυτιά μας, έχουμε σκύψει το κεφάλι, δουλεύουμε όλη τη βδομάδα και δε μας έχει επηρεάσει καμία δήλωση και καμία ανακοίνωση. Θα πάμε έτσι όπως είμαστε δεμένοι ως ομάδα, ως Νίκη Βόλου, ως οικογένεια με όλα τα όπλα μας, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Για την απουσία του κόσμου της ομάδας:
«Έχουμε δει ότι σε όλα τα εκτός έδρας ματς ο κόσμος μας μάς ακολουθεί. Θα είναι μία απώλεια, αλλά θα παίξουμε και γι’ αυτούς και θα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως ό,τι πάρουμε θα είναι και γι’ αυτούς, για την ομάδα πρώτα απ’ όλα αλλά και για τον κόσμο μας. Εμείς ως ομάδα αφήσαμε να έρθει ο κόσμος του ΝΠΣ Βόλος. Τίποτε άλλο. Κοιτάμε μόνο το αυριανό αποτέλεσμα».
Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης:
«Ο κόσμος βλέπει ότι στα τελευταία ματς έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια, έχουμε κρατήσει το μηδέν για πέντε παιχνίδια, ενώ στην επίθεση χάνουμε πολλές ευκαιρίες. Αυτό είναι λίγο κακό, καθώς δε μετουσιώνουμε σε γκολ τις φάσεις που βγάζουμε, αλλά πιστεύω ότι έτσι όπως είμαστε, με την ψυχολογία που έχουμε κι ότι είμαστε κοντά όλοι οι ποδοσφαιριστές με το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».
Για το γεγονός ότι παίζει η καλύτερη επίθεση με την καλύτερη άμυνα:
«Η καλύτερη άμυνα φέρνει καλύτερη επίθεση. Ξέρουμε ότι ο ΝΠΣ Βόλος έχει μία πολύ καλή ομάδα, ξέρουμε ότι παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά θα κοιτάξουμε να είμαστε εμείς καλά και από κει και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει».
Για την απουσία του ηγέτη των αντιπάλων Πίτου Γκαρσία:
«Είναι ένας παίκτης με πολλές παραστάσεις και ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι βαρόμετρο για την ομάδα του και σίγουρα θα είναι αισθητή η απουσία του, αλλά δεν είναι μόνο αυτός στον ΝΠΣ Βόλος, γιατί έχει κι άλλους καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλό σύνολο. Εμείς κοιτάμε τη δική μας την ομάδα κι ότι είμαστε καλά. Κι εμείς έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, κι εμείς έχουμε παιδιά με παραστάσεις».
Πώς περιμένει το ματς σε προσωπικό επίπεδο:
«Στο πρώτο ματς δεν μπορούσα να βοηθήσω λόγω του τραυματισμού μου. Σαν παλιός σ’ αυτήν την κατηγορία, γνωρίζω ότι αυτά τα ματς περιμένεις, γιατί είναι ντέρμπι και θες να παίξεις. Κι εγώ το περίμενα καιρό αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω να είμαι καλά, να βάλω τα δυνατά μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τον στόχο της».

Ανακοίνωση για την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων της Νίκης Β.
Σε ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας σχετικά με το παιχνίδι ΝΠΣ Βόλος-Νίκη Βόλου τονίζεται: “Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, χθες Πέμπτη (08-02-2018) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σ’ αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2017-2018 που θα διεξαχθεί το Σάββατο (10-02-2018) και ώρα 15.00′ στο Δημοτικό Γήπεδο Νεαπόλεως Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”.

Η αποστολή του ΝΠΣ Βόλος
Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Volos NFC για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Αυτοί είναι οι εξής: Πιαστόπουλος, Μπουργάνης, Ζέρης, Ντενάκης, Πέντα, Μελισσόπουλος, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μάντζης, Δεμηρτζόγλου, Καμπαγιέρο, Τζελίδης, Ηλιόπουλος, Ντόσης, Κολλάς, Καλαμίδας, Μούτσα, Μηλιώτης, Σαλαμούρας.
Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Volos NFC ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι θα μπορούν να εισέρχονται ΜΟΝΟ με την επίδειξη ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ από τη θύρα 2 (οδός Υδρας), ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.