Όλοι σε φουλ ρυθμούς στη Νίκη στο Βασδέκειο

Στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο κι όχι στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, στο οποίο διεξήχθησαν σχολικές αθλητικές εκδηλώσεις, προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης η Νίκη Βόλου, συνεχίζοντας την προετοιμασία της για την προσεχή αναμέτρηση με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, εντός έδρας, την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς κι οι συνεργάτες του είχαν τη χαρά, μετά από αρκετό καιρό, να δουν όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ να συμμετέχουν σε φουλ ρυθμούς σε όλο το πρόγραμμα. Ο Κώστας Δεμηρτζόγλου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από θλάση τις τελευταίες δέκα μέρες περίπου, προπονείται κανονικά και θα είναι διαθέσιμος, ενόψει Γ.Σ. Αλμυρού, ενώ και ο Αποστόλης Τσιώλης που ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι την περασμένη εβδομάδα και προπονούνταν κάπως συντηρητικά, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα είναι στα πλάνα του κυανόλευκου τεχνικού τιμ. Ο παίκτης δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αχιλλέα, παρότι ήταν στην αποστολή.

Μοναδικός σίγουρος απών την Κυριακή για τη Νίκη θα είναι ο σκόρερ των δύο εκ των τεσσάρων τερμάτων των κυανόλευκων στη Νεοκαισάρεια, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, ενώ είναι προγραμματισμένο την Πέμπτη να κάνει μαγνητική για κάποιες ενοχλήσεις που νιώθει.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης ήταν ήπιων ρυθμών, με τον Ντόστανιτς να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στο κομμάτι της τακτικής, ενώ στο τέλος του υπήρχε και το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό. Το πρωί της Πέμπτης η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού.

Αισιοδοξία για το θέμα της αναδιάρθωσης

Όσον αφορά την πρόταση αναδιάρθρωσης της Νίκης Βόλου, μέσω γραπτής επιστολής της που κοινοποιήθηκε στο κοινό, πριν μερικά 24ωρα, αξίζει να σημειωθεί πως απολαμβάνει σχεδόν της πλήρους αποδοχής όλων των σωματείων που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έτσι, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις, σχετικά με την κοινοποίηση της συγκεκριμένης πρότασης και στους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι ασχολούνται με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την πλευρά της Νίκης και των άλλων ενδιαφερόμενων ομάδων να αισιοδοξεί. Εξάλλου, δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης έχει ήδη αρχίσει, μέσω δηλώσεών του, να παίρνει πίσω κάποια από τα λεγόμενά του, τα οποία τις προηγούμενες εβδομάδες, τα υποστήριζε με απόλυτο τρόπο.

Κατοχυρωμένη η Νίκη για το Πανθεσσαλικό, λέει ο Βενέτης

Να τονιστεί ότι σχολιάστηκε και η δήλωση Κούγια στον τηλεοπτικό σταθμό Astra ότι σκέφτεται να φέρει την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό του χρόνου και πως σ’ αυτήν την περίπτωση ως ομάδα Super League έχει πρώτη το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Στάδιο σε σχέση με ομάδες μικρότερης κατηγορίας. Για το θέμα ρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Βασίλης Βενέτης, στην εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη στο Blue Heart 105.1 και τόνισε ότι ο σύλλογος έχει υπογράψει τριετή σύμβαση που λήγει του χρόνου, επομένως οι κυανόλευκοι είναι κατοχυρωμένοι.

Πρώτη φορά με διαιτητή Τσιαουσίδη κόντρα σε Γ.Σ. Αλμυρού

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως διαιτητής της αναμέτρησης της Κυριακής, ανάμεσα σε Νίκη και Αλμυρό, ορίστηκε ο Στέργιος Τσιαουσίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Αλέξανδρο Κουφό και Στέλιο Γεωργόπουλο, από τον ίδιο σύνδεσμο. Ο Τσιαουσίδης είναι 31χρονος Θεσσαλονικιός ρέφερι, ο οποίος πρόπερσι μπήκε στον πίνακα της Γ’ Εθνικής. Έχει σφυρίξει, μέχρι στιγμής, σε 19 αναμετρήσεις στη Γ’ Εθνική, με τα 12 από αυτά να λήγουν με νικητή τη γηπεδούχο ομάδα, τα δύο ήρθαν “διπλά” και πέντε ισόπαλα. Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι δεν έχει διαιτητεύσει ξανά σε παιχνίδι της Νίκης, αλλά εμπειρία … από Τσιαουσίδη έχει φέτος ο Αλμυρός, καθώς ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε διευθύνει την εντός έδρας αναμέτρηση του ΓΣΑ με τον Θησέα, στις 19 Νοεμβρίου του 2019, η οποία είχε λήξει με σκορ 1-1.

Στο στρατόπεδο της Νίκης, τις τελευταίες μέρες, συζητήθηκε έντονα το κομμάτι της διαιτησίας, ύστερα τις άστοχες εις βάρος των κυανόλευκων αποφάσεις του Μαλούτα και των βοηθών του στη Νεοκαισάρεια, την περασμένη Κυριακή. Παρόλα αυτά, όπως φάνηκε κι από τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ποδοσφαιρικής Νίκης, Νίκου Ιμεράι, αλλά και του ποδοσφαιριστή Λάζαρου Μαντζίρη, άπαντες στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν ακόμη και τους διαιτητές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.