Oλική ανατροπή ο ΠΑΟΚ, 3-2 τον Ολυμπιακό

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά σε ελάχιστα λεπτά ο ΠΑΟΚ απάντησε και τελικά ισοφάρισε μέχρι το 12’, για να πάρει τελικά τη νίκη με 3-2 στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου.

Στο 3’ ο Ολυμπιακός έκανε το 0-1. Μετά από ωραία σέντρα του Βαλμπουενά και κεφαλιά του Χασάν, ο Πασχαλάκης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και ο Αιγύπτιος με τη δεύτερη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο στην αρχή της φάσης ο Βαλμπουενά ήταν σε θέση οφσάιντ, με τη φάση να εξετάζεται στο VAR αλλά και τον διαιτητή να κατακυρώνει το γκολ.

Στο 8’ Βαλμπουενά και Τσιμίκας συνεργάστηκαν και ακολούθησε σέντρα του δεύτερου και τον Γκιγέρμε να σκοράρει από κοντά. Όμως ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και στο 10’ έγινε το 1-2, μετά από γύρισμα του Γιαννούλη, κακό διώξιμο του Σισέ προ του Άκπομ. Ο Πέλκας, που πήρε το… ριμπάουντ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να μειώσει για την ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα, η άμυνα του Ολυμπιακού δεν έδιωξε σωστά και ο Μίσιτς από το ημικύκλιο έκανε το 2-2 για τους γηπεδούχους!

Η απόλυτη ανατροπή έγινε στο 69’ με τον Σεμέδο να κάνει το χέρι εντός περιοχής και τον Πέλκα να εκτελεί το πέναλτι για το 3-2. Στο 85’ όμως ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Γιαννούλης για φάουλ στον Ραντζέλοβιτς, όμως το 3-2 έμεινε μέχρι τέλους.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Πέλκας (82’ 82′ Ροντρίγκο), Ελ Καντουρί (79′ Λημνιός), Μπίσεσβαρ (89′ Ο Εσίτι), Ακπόμ

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ελαμπντελαουί (71’ Γκασπάρ), Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά (86′ Ελ Αραμπί), Γκιγιέρμε, Βαλμπουενά, Μασούρας (77’ Ραντζέλοβιτς), Χασάν

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.