«Όλοι μαζί μπορούμε, η ομάδα κερδίζει τους αγώνες»

Με σύνθημα «ο Αθλητισμός είναι υγεία, είναι ζωή», πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία ποδοσφαιρικός αγώνας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, που συνδιοργάνωσαν οι Πρωταθλητές μας Ευρώπης 2004 και Ολυμπιονίκες/Πρωταθλητές από το πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος αγωνίστηκε, οι θρύλοι του Euro2004 και οι Ολυμπιονίκες μας από άλλα αθλήματα έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τον  περιορισμό της διακίνησης των ναρκωτικών και εκείνων που επωφελούνται από την ανθρώπινη δυστυχία, καθώς και για την ανάγκη διασφάλισης της απαραίτητης λήψης θεραπείας για τους χρήστες-ζητήματα υψηλής κοινωνικής προτεραιότητας, που απαιτούν δράσεις συνεχούς ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού απέναντι στη συγκεκριμένη μάστιγα.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας. Αθανάσιος Λιούπης, έχοντας την ευκαιρία να τα πει για μία ακόμη φορά με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τους συμμετέχοντες στον αγώνα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Αυγενάκης «ο αγώνας ενάντια στα ναρκωτικά είναι αγώνας καθημερινός για να περιορίσουμε κι αυτή την κοινωνική μάστιγα. Ο αθλητισμός είναι ζωή, είναι πολιτισμός, είναι ποιότητα και όλοι στέλνουμε το μήνυμα “μαζί μπορούμε, η ομάδα κερδίζει».

Από την ομάδα των θρύλων του Euro 2004 αγωνίστηκαν οι Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Χαλκιάς, Φάνης Κατεργιανάκης, Νίκος Νταμπίζας, Μιχάλης Καψής, Γιάννης Γκούμας, Τάκης Φύσσας, Βασίλης Λάκης, Παντελής Καφές, Βασίλης Τσιάρτας.

Από το «Ζήσε Αθλητικά» οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Χρήστος Αφρουδάκης, Δημήτρης Παπανικολάου, Δημοσθένης Ταμπάκος, Μιχάλης Κακιούζης, Βαλέριος Λεωνίδης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Περικλής Ιακωβάκης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Κώστας Τριγκώνης και Παναγιώτης Πελεκούδας, με προπονητή τον Σταύρο Ελληνιάδη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.