Ολοκληρωμένη πρόταση της Νίκης για την αναδιάρθρωση

Επιστολή συντάχθηκε από τη διοίκηση της Νίκης, με σκοπό αυτή να αποσταλεί σε ομάδες της Γ’ Εθνικής που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για την αναδιάρθρωση και διεκδικούν την άνοδό τους στην παραπάνω κατηγορία. Η Νίκη ζητά από τις ομάδες να την υπογράψουν, συμφωνώντας με τις απόψεις της και έχοντας αυτό ως ατού να ζητήσουν ραντεβού με τον κ. Βασιλειάδη.

Οι κυανόλευκοι κάνουν σαφές στο εν λόγω κείμενο ότι δεν είναι κατά της αναδιάρθρωσης, αλλά ζητάνε να ισχύσει από τη σεζόν 2020-21, προκειμένου να γίνει ο ανάλογος προγραμματισμός από τους συλλόγους.

Παράλληλα, καταθέτουν τη δική τους ολοκληρωμένη βιώσιμη πρόταση για το πώς πρέπει να γίνει η αναδιάρθρωση, τονίζοντας ότι η Football League πρέπει να διεξαχθεί με δύο ομίλους, γιατί αλλιώς θα είναι καταστροφική για τις ομάδες,  που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα οικονομικά δεδομένα και στα πολλά μακρινά ταξίδια.

Η Νίκη προτείνει επίσης από μία μεγάλη δεξαμενή ομάδων 28 ομάδων από τη Football League να δημιουργηθεί τη μεθεπόμενη χρονιά η Super League 2, ώστε να δοθούν ίσες ευκαιρίες σε όλες τις ομάδες, αφού, αν δημιουργηθεί του χρόνου, θα είναι ουσιαστικά μία κατηγορία με τις ίδιες ομάδες.

Προπονείται κανονικά ο Κέρι

Μετά από διήμερο ρεπό οι παίκτες της Νίκης επέστρεψαν στο γήπεδο την Τρίτη, ξεκινώντας την προετοιμασία τους στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εκτός έδρας την προσεχή Κυριακή. Ο Κέρι προπονήθηκε κανονικά και δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που του στέρησε τη συμμετοχή στο αγώνα με τον Φωκικό, ενώ και ο Παπαδήμας είναι εντάξει. Αντίθετα, ατομικό κάνει, όπως είναι φυσιολογικό ο Δεμηρτζόγλου, ο οποίος, πολύ δύσκολα θα προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση, αφού η θλάση πρώτου βαθμού που έχει, επιβάλλει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων από την επόμενη βδομάδα.

Στη Νίκη γνωρίζουν ότι ο αγώνας στη Νεοκαισάρεια είναι αρκετά δύσκολος, αφού απέναντί της θα έχει έναν αντίπαλο που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κερδίσει βαθμούς για τη σωτηρία του. Για τον Αχιλλέα κάθε ματς είναι τελικός, γι’ αυτό και θα προσπαθήσει να αντιπαρατάξει απέναντι στην ανώτερη ποιότητα της βολιώτικης ομάδας τη δύναμη και το πάθος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.