Ολοκληρώνεται και η παράταση για την ΑΜΚ του Ολυμπιακού Βόλου

Παράταση 15 ημερών στην διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937, με το χρονικό διάστημα να περνά και τις κινήσεις πλέον να ολοκληρώνονται αύριο Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Η αρχική καταληκτική ημερομηνία ήταν η 1η Φεβρουαρίου και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους φίλους της ομάδας να συμμετέχουν στην προσπάθεια.
Η ΠΑΕ ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 το προηγούμενο χρονικό διάστημα αποφάσισε να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου το οποίο θα είναι ισόποσο του αρχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1000 μετοχών των 30 ευρώ εκάστη, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να γίνουν συμμέτοχοι σ΄ αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, μετά την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, και συνεχίζεται ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να βρεθεί εκεί όπου ανήκει, στην κορυφαία κατηγορία.

Ακόμη και αύριο, τελευταία ημέρα της διαδικασίας, οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (Κεντρικό Κατάστημα: 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937».