Ολοκλήρωσε με διακρίσεις την πρώτη φάση της σεζόν ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.

Με διακρίσεις, βραβεύσεις και εξαιρετικές εμφανίσεις ολοκλήρωσε ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. την πρώτη φάση της αγωνιστικής σεζόν για ακόμα μια χρονιά. Την περασμένη εβδομάδα, μέλη της ομάδας ιππικής δεξιοτεχνίας του ομίλου αναμετρήθηκαν με αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα στο πρωτάθλημα ιππασίας στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκόπουλο.

Ο μικρότερος αθλητής της ομάδας, Δημήτρης Παΐλας, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε μία τόσο μεγάλη και σημαντική διοργάνωση εκτός έδρας, κάνοντας καταπληκτικές εμφανίσεις και καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην υψηλότερη κατηγορία παίδων Α5 και δύο έβδομες θέσεις στις κατηγορίες Α3 και Α4 παίδων με τον ίππο Mad Max I.

Αργυρό μετάλλιο για την Ερασμία Αργυράκου και τον Jabato Quin με πολύ καλή διαδρομή στην κατηγορία Α4 ενηλίκων, 4η θέση στην Α3 ενηλίκων και 7η στην Α6.

Η ομάδα συνεχίζει δυναμικά με γνώμονα πάντα τη σωστή τεχνική και ποιότητα στην ιππασία και στην εκπαίδευση των αθλητών της.

Το Δ.Σ. του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. συγχαίρει τους αθλητές, τα άλογα και την προπονήτρια του ομίλου, Αμίλια Ανετοπούλου, για τις επιδόσεις τους και ευχαριστεί την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας για την εξαιρετική διοργάνωση του αγώνα καθώς και τη φιλοξενία των αλόγων του ομίλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.