Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα πόλο της Νίκης για τη Β’ Εθνική

H ανδρική ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου ολοκλήρωσε τη φετινή της προετοιμασία την Κυριακή που μας πέρασε στην Αθήνα με άλλα τρία δυνατά φιλικά και το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση η Νίκη αναφέρει: «Να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα της Ολυμπιάδας Πετρούπολης αλλά και τον προπονητή της προσωπικά κ. Γιάννη Γουναρόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά της μέσα στη χρονιά τόσο για τα  τουρνουά που μας προσκάλεσε όσο και για τη διάθεση του κολυμβητηρίου της στη κοινή μας προετοιμασία…».

Μετά την κλήρωση από την ομοσπονδία η Νίκη θα αντιμετωπίσει στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας τις ομάδες του ΟΕΑ-ΝΑΒ, του Μίλωνα και της Χαλκίδας για τον πρώτο γύρο, ενώ ο β’ γύρος με τις ίδιες ομάδες θα γίνει στον Βόλο.

Ο πρώτος γύρος είναι προγραμματισμένος για το διάστημα 24-26/5 και ο δεύτερος θα ξεκινήσει στις 21/6. Από τα παιχνίδια αυτά θα προκύψουν οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Final 8 και τα playout. Οι δύο πρώτες κάθε ομίλου θα αγωνισθούν σε νέα ημερομηνία τον Ιούλιο για την άνοδο και οι υπόλοιπες θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.