Ολοκληρώθηκε το 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο εξελίχθηκε το 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης, στο Αθλητικό Κέντρο «Β. Παρασκευόπουλος». Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο φτάνοντας τους 110 αθλητές από 22 σωματεία.

Στον αγώνα για πρώτη φορά είχαμε την μετάδοση του μέσω You Tube για όσους δεν μπορούσαν να παραβρίσκονται στην αίθουσα λόγω covid 19. Από την πλευρά των διοργανωτών του ΕΟΣ Βόλου σημειώνεται ότι τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης στον χώρο σύμφωνα με το πρωτόκολλο covid, όπως αποστάσεις και υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Ο πήχης του αγωνιστικού επιπέδου ήταν ψηλά τοποθετημένος, χωρίς όμως να αποτελεί εμπόδιο για τους αθλητές του ΕΟΣ Βόλος, όπως επισημαίνουν οι εκπρόσωποί του στη σχετική ανακοίνωση, καθώς πραγματοποίησαν εντυπωσιακές κυριολεκτικά εμφανίσεις, καθιστώντας το Σύλλογο κυρίαρχο σε αυτό το επίπεδο και αφήνοντας σημαντικές υποχρεώσεις για το μέλλον για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους, καθώς και στον προπονητή τους Νίκο Μαγίτση για την άρτια και μεθοδική προετοιμασία τους» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Όσον αφορά τις θέσεις που κατέλαβαν, αυτές έχουν ως εξής:

Νέοι Α: Καραμανιώλας Ίωνας 6ος , Γλιάτης Βσίλειος 7ος σε 20 αθλητές

Κατηγορία νέοι Β΄: Καραμανιώλας Χάρης 10ος σε 16 αθλητές

Γυναίκες: Καρκατσέλη Μαρία 7η σε 15 αθλήτριες

Κορασίδες Β: Γεροβασίλη Άννα 14η σε 25 αθλήτριες

«Το ΔΣ και ο Πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου ευχαριστεί από καρδιάς τον Πρόεδρο τις Ομοσπονδίας Κο Γεωργούλη Δημήτρη που παραβρέθηκε στους αγώνες, τον κο Θεόδωρο Τσαβδαρίδη, Έφορο Αγωνιστικής Αναρρίχησης ΕΟΟΑ, τον έφορο του τμήματος Ν. Κοντό και τον Γιατρό Κο Γκέσκο Κώστα. Επίσης την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου για την βοήθεια του όπου του ζητήθηκε, καθώς και την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για την υποστήριξη της διοργάνωσης. Τέλος ευχαριστούμε θερμά την εταιρία εμφιάλωσης Αναψυκτικών ΕΨΑ και την εταιρία ΕΒΟΛ για την ευγενική χορηγία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.