Ολυμπιακός: Έρχεται απόψε ο Σεμέδο

Λίγο πριν από το μεσάνυχτα της Τρίτης (25/06) αναμένεται στην Αθήνα ο Ρούμπεν Σεμέδο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Εκτός απρόοπτου ο 25χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει αύριο (26/06) το νέο του συμβόλαιο στους «ερυθρόλευκους», αφού πρώτα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις.

Η μεταγραφή του Σεμέδο εξελίχθηκε σε μεγάλο σίριαλ, καθώς εδώ κι αρκετό καιρό η διοίκηση των Πειραιωτών διαπραγματευόταν με τη Βιγιαρεάλ, προς στιγμή «μπήκε στη μέση» και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας (διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή) και η υπόθεση φάνηκε να «ναυαγεί», ωστόσο, με προσωπική παρέμβαση του παίκτη τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και το deal θα ολοκληρωθεί.

Ο Σεμέδο, το συμβόλαιο του οποίου στη Βιγιαρεάλ έληγε το 2022, έχει περάσει στο παρελθόν από την ακαδημία της Σπόρτινγκ. Το 2015 παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός στην καταλανική, Ρέους. Με την επιστροφή του προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ αρχικά παραχωρήθηκε δανεικός στη Βιτόρια Σετούμπαλ.

Το 2017 αποκτήθηκε από το «κίτρινο υποβρύχιο» έναντι του ποσού των 14 εκ. ευρώ, αλλά παραχωρήθηκε δανεικός σε Ουέσκα και Ρίο Άβε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.