Ολυμπιακός Βόλου: Ανοίγεται διάπλατα ο δρόμος για τη συνέχιση του προγραμματισμού

Ανακοίνωση για τη δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου στην υπόθεση Κόλα εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους φιλάθλους του, πως ακόμη ένα εμπόδιο στην πορεία του Συλλόγου μας κατέπεσε. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ΔΙΚΑΙΩΣΕ για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό Βόλου, στην έφεση που είχε καταθέσει ο Ρήγας Φεραίος εναντίον του Σωματείου μας, για την υπόθεση του Κλεβί Κόλα, κατά του κύρους του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ για εμάς, μεταξύ μας αγώνα στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή.

Για δεύτερη φορά και πανηγυρικά οι Εφέτες δικαστές της ΕΠΟ έκριναν αβάσιμη την καταγγελία του Ρήγα Φεραίου, δικαιώνοντας τόσο το Σωματείο μας, όσο και τον ποδοσφαιριστή μας, καθώς από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός Βόλου διακήρυττε τη νομιμότητα των πράξεών του.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί δημοσίως τους έγκριτους νομικούς κ.κ. Αργύρη Λίβα και Παναγιώτη Μπιλίρη, που ανέλαβαν από την πρώτη στιγμή την εν λόγω υπόθεση, φέρνοντας την, άκρως επιτυχώς, εις πέρας σε όλους τους βαθμούς.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ανοίγεται διάπλατα ο δρόμος στο μεγάλο και ιστορικό Σωματείο μας, να συνεχίσει απρόσκοπτα τον προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά, βάζοντας γερά θεμέλια για το μέλλον.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τονίζει πως πάσα κατεύθυνση ότι πάντα θα αγωνίζεται για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Συλλόγου και ότι σκοπός της είναι η ενότητα της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου, που όπως αποδεικνύεται επανειλημμένως, δεν μπορεί να διαρραγεί και να διασπαστεί όσα εμπόδια κι αν μπαίνουν στο δρόμο της.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ΕΔΩ και πανέτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα του!”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.