Ολυμπιακός Βόλου: «Εμείς πάντα πληρώνουμε»

Απάντηση σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας volos day, που είναι φίλα προσκείμενη προς τον Ν.Π.Σ. Βόλος, έδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, επισημαίνοντας ότι καμία οικονομική εκκρεμότητα δεν υπάρχει στην ομάδα και τονίζοντας χαρακτηριστικά “Εμείς πάντα πληρώνουμε”. Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση:
“Με αφορμή δημοσίευμα στην ιστοσελίδα «Volosday», που αναφέρεται σε πληροφορίες για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Βόλου όπως και για οικονομικές εκκρεμότητες που έχει η Δ.Ε. προς παίκτες , η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει να επισημάνει τόσο προς το εν λόγω μέσο, όσο και προς τους «πληροφοριοδότες» του ότι:
Το κλίμα στην ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός αποδυτηρίων είναι άριστο κι αυτό δεν μπορεί να χαλάσει από μία ήττα που ήρθε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Άλλωστε τα πρωταθλήματα δε χάνονται στην πρώτη αγωνιστική.
Διοίκηση, τεχνικό team και ποδοσφαιριστές είναι μια γροθιά κι όλοι μαζί θα παλέψουν για την άνοδο της ομάδας μας.
Αναφορικά με τις υποτιθέμενες οικονομικές εκκρεμότητες της Δ.Ε. προς τους ποδοσφαιριστές, επισημαίνουμε ότι δεν υπάρχει ουδεμία οφειλή προς παίκτες, τεχνικό team κι εργαζομένους κι απορούμε από πού πηγάζουν αυτές οι «πληροφορίες» σας.
Σε κάθε περίπτωση πάντως και για το μέλλον, καλό θα ήταν εφόσον παράγετε δημόσιο λόγο να διασταυρώνετε τις πληροφορίες σας και να μην πετάτε λάσπη στην μεγάλη ομάδα της πόλης.
Υ.Γ.: Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο εντολέας της συγκεκριμένης ιστοσελίδας και για ποιος λόγους αναφέρεται στον Ολυμπιακό Βόλου. Εμείς πάντως απαντούμε ότι πάντα πληρώνουμε!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.