Ολυμπιακός Βόλου : «Όλοι μαζί ως το τέλος»

Ανακοίνωση με τίτλο «Όλοι μαζί ως το τέλος» εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Β. για τον αγώνα της Τετάρτης στο Πανθεσσαλικό με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που θα είναι ο αποχαιρετιστήριος για φέτος μπροστά στο κοινό της ομάδας, αφού ακολουθούν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με Θεσπρωτό και Ρήγα Φεραίο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση, στην οποία γίνεται ενημέρωση και για τα εισιτήρια του αγώνα:
«Αυτή την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στις 17:00, ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Για το λόγο αυτό, όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών στηρίζοντας ως το τέλος την έντιμη αυτή προσπάθεια, που ξεκίνησε με πολύ κόπο πέρυσι το καλοκαίρι.
Αυτή την Τετάρτη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα.
Όλοι δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου!»

Τα εισιτήρια της Τετάρτης
Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της Τετάρτης είναι οι εξής:
-Γενική είσοδος: 10€
-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
-Άνεργοι ( όσοι ήδη έχουν εγγραφεί στα γραφεία της ομάδας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα). Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 15:00.
Οι φίλαθλοι-κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του πάρκινγκ του Σταδίου, μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο πάρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.