Ολυμπιακοί Αγώνες: Για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου αποκλείστηκε ο Δουβαλίδης!

Στην έβδομη θέση της πέμπτης προκριματικής σειράς στα 110 μέτρα με εμπόδια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τερμάτισε ο Κώστας Δουβαλίδης, χωρίς να μπορεί να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στον ημιτελικό, μόλις για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου..

Ο Κώστας Δουβαλίδης τερμάτισε σε 13.63 δευτερόλεπτα, επίδοση που αποτελεί φετινό ατομικό ρεκόρ. Ο αθλητής με καταγωγή από τη Δράμα κατετάγη στην 27η θέση, ωστόσο ο ίδιος δεν το βάζει κάτω όπως σημείωσε στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης και στοχεύει στο Παρίσι!

«Η επίδοση του Μίλτου (σ.σ. Τεντόγλου) ήταν κάτι φοβερό, μας έκανε όλους περήφανους. Του εύχομαι ακόμη περισσότερες διακρίσεις και το 2024 να πάρει ξανά το χρυσό. Δεν πρόλαβα να τον δω στο ολυμπιακό χωριό γιατί ετοιμαζόμουν για τον αγώνα μου. Ήταν η τέταρτη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θέλω να πιστεύω πως είμαι έμπειρος. Θα προσπαθήσω να είμαι στο Παρίσι, δεν θα τα βάλω κάτω. Σήμερα δεν κατάφερα να βγάλω έναν καλό εαυτό. Πείσμωσα όμως. Δέχτηκα ότι όλη αυτή η δύσκολη χρονιά θα πάει έτσι. Παρ’ όλα αυτά θέλω να πάω στο Παρίσι και να περνάω κάθε γύρο με περισσότερη δύναμη», ανέφερε.

Να σημειωθεί ότι στον ημιτελικό πέρασε ο Κύπριος, Μίλαν Τραΐκοβιτς που τερμάτισε στην τέταρτη θέση της δεύτερης προκριματικής σειράς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.