Ολυμπιακός: Οργή και νομικές κινήσεις κατά της ΕΠΟ για τη Ριζούπολη

Ο Ολυμπιακός είναι οργισμένος για την Ριζούπολη και θα κινηθεί νομικά κατά της ΕΠΟ. Ο ορισμός του συγκεκριμένου γηπέδου είναι κάτι που προκαλεί, όπως αναφέρεται από την «ερυθρόλευκη» πλευρά, γιατί στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανέφεραν πως δεν έχουν ελέγξει καν το γήπεδο και τον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός αναφέρει πως ψευδώς ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων, Παναγιώτης Δημητρίου απάντησε ότι έχει άδεια της UEFA η Ριζούπολη. Ο Ολυμπιακός επίσης θα κινηθεί νομικά και κατά της Ομοσπονδίας σε περίπτωση τραυματισμού ποδοσφαιριστή της ομάδας, κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο Τάκης Αγραφιώτης, αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και εκ των εκπροσώπων της Super League στην ΕΠΟ, ρώτησε με ποια κριτήρια επιλέχθηκε η Ριζούπολη. Κι αυτό από τη στιγμή που υπάρχουν διαθέσιμα γήπεδα, που ήδη διεξάγονται αγώνες στην μετά κορωνοϊού εποχή και είναι αδειοδοτημένα σήμερα από την UEFA.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, υπενθύμισε πως το γήπεδο της Ριζούπολης το χρησιμοποιεί ομάδα της Super League 2, ενώ τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε από ομάδα της Super League 1 ήταν τον περασμένο Οκτώβριο. Ο Παναγιώτης Δημητρίου παραδέχθηκε πως δεν έχει γίνει έλεγχος για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου!

Στη σχετική ψηφοφορία, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ψήφισε παρών. Κάτι που στον Ολυμπιακό επισημαίνουν πως δείχνει πόσο επικίνδυνος είναι ο συγκεκριμένος ορισμός. Την επιλογή της Ριζούπολης στηλίτευσε και ο Πετρ Φούσεκ (εκπρόσωπος των FIFA/UEFA). Τόνισε πως είναι απαράδεκτο να υπάρχει τέτοιος ορισμός λίγες μέρες πριν τον τελικό. Επίσης ο Τάκης Αγραφιώτης ξεκαθάρισε πως με αυτή την επιλογή προκύπτει ξεκάθαρα πως η ΕΠΟ υποβαθμίζει δολίως τον μοναδικό θεσμό που της έχει απομείνει.

Sportime.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.