Ολυμπιακός: Πέταξε για Μασσαλία, μαζί και ο Βαλμπουενά

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (30/11) για την Μασσαλία για το κρίσιμο ματς με την Μαρσέιγ. Μέσα σε αυτήν και ο Βαλμπουενά για ψυχολογικούς λόγους, εκτός τελικά ο Χασάν.

Ο Ολυμπιακός δίνει το βράδυ της Τρίτης (1/12, 22:00) ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο «Βελοντρόμ» με τη Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, σε ένα ματς που έχει ως στόχο τη νίκη για να κατοχυρώσει την κατάκτηση της τρίτης θέσης που θα του εξασφαλίσει τη συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας, τουλάχιστον στο Europa League, και ενδεχομένως να τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης στους «16» του Champions League.

Το πρωί της Δευτέρας, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη που τους έφερε μόνους στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League Interwetten, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών μπήκαν στο αεροπλάνο που θα τους μεταφέρει στην Γαλλία, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ναι μεν είναι τραυματίας και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στο χορτάρι, ωστόσο αποφασίστηκε να ταξιδέψει και αυτός στην πατρίδα του για να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του σε αυτό το σημαντικό ματς, με τον 36χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό να γνωρίζει πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες αυτού του αγώνα έχοντας φορέσει για οκτώ χρόνια (2006-2014) τη φανέλα της Μαρσέιγ.

Εκτός της «ερυθρόλευκης» αποστολής έμειναν αντίθετα οι Αχμέν Χασάν, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούμα. Ο Αιγύπτιος φορ κρίθηκε ανέτοιμος από τη στιγμή που έχει χάσει αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα ενώ όσον αφορά στους άλλους δύο, ο Πορτογάλος εξτρέμ προέρχεται από θλάση και ο Σέρβος winger είναι ακόμα σε καραντίνα έχοντας βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα από υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

sport24.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.