Ολυμπιακός Βόλου: Αναζητώντας το θετικό φινάλε

Η χρονιά κλείνει αύριο Τετάρτη ημερολογιακά για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» ν’ αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι για το 2021, καθώς στις 15:00 υποδέχονται τον Αλμωπό Αριδαίας, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, αναζητώντας φυσικά το θετικό αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς που το συνοδεύουν.

Η δουλειά από πλευράς παικτών υπό τις οδηγίες του Ισπανού προπονητή της ομάδας, Μάνου Καγιέχα ήταν αρκετά έντονη ακόμη και κατά τη διάρκεια των εορτών, ώστε να μην υπάρξουν άλλες βαθμολογικές απώλειες εντός έδρας, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι. Το ευχάριστο είναι ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Στάμου, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στα τέλη Οκτωβρίου, και δεν είχε τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί. Αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει ένα σημαντικό κενό στην αμυντική γραμμή του βολιώτικου συνόλου.

Από την άλλη, με νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου αναπνέει κι άλλο βαθμολογικά αλλά βελτιώνει και την ψυχολογία του για το πρώτο παιχνίδι του 2022, με αντίπαλο τη συμπολίτισσα Νίκη Βόλου. Οπότε είναι λογικό οι «ερυθρόλευκοι» να μην σκέφτονται καν το ενδεχόμενο απώλειας βαθμών…

Συνολικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Super League 2 είναι το εξής:

ΑΕ Λάρισας – Ξάνθη 

ΟΣΦΠ Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας

Ηρακλής – Βέροια

Ολυμπιακός Βόλου – Αλμωπός Αριδαίας

ΠΑΟΚ Β’ – Α.Ο. Καβάλα

ΑΟ Τρίκαλα – Θεσπρωτός

Απόλλων Λάρισας – Πιερικός

Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.