Ολυμπιακός Βόλου: Δύο προσθήκες στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών

Δύο από τα πρώτα του μεταγραφικά αποκτήματα στο τμήμα γυναικείου μπάσκετ ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, και συγκεκριμένα πρόκειται για τις Γεωργία Βλασσοπούλου και Μαρίνα Κοτοπούλη.

Η Γεωργία Βλασσοπούλου αποκτήθηκε από τον ΓΣ Σκιάθου, είναι 17 ετών και αγωνίζεται στην θέση της πλέι μέικερ. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Σκιάθου και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας κορασίδων, συμβάλλοντας ώστε να προκριθεί δυο φορές στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας. Επίσης, τη σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε και με την ομάδα των νεανίδων του ΓΣ Σκιάθου, κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα Μαγνησίας για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Επίσης τη χρονιά 2017-2018 κατάφερε με μόλις δυο χρόνια στο σύλλογο να κληθεί στα κλιμάκια προεθνικών ομάδων Βορείου Ελλάδος. και να επιλέγεται στις προπονήσεις των κλιμακίων Μαγνησίας και Θεσσαλίας της ΕΣΚΑΘ.

Η Μαρίνα Κοτοπούλη είναι η πρώτη από τις τέσσερεις αθλήτριες που απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου από τον ΓΣ Βόλου και που θα ανακοινωθούν στη συνέχεια. Είναι γεννημένη το 2006, γρήγορα εξελίξιμη και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.