Ολυμπιακός Βόλου: Ένα κομμάτι και αν…

Ένα κομμάτι φαίνεται ότι απομένει για να κλείσει το παζλ του Ολυμπιακού Βόλου όσον αφορά το δυναμικό του, με τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίζουν να προετοιμάζονται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Από πλευράς δυναμικού, o Ολυμπιακός Βόλου είναι σε καλό επίπεδο αφού φρόντισε να καλύψει τους δανεισμούς των Mπρούνο Μπαράνκο και Νίκο Ντα Κάμπο, αλλά και να αποκτήσει έναν παίκτη ο οποίος είναι πολύ καλά χαρακτηριστικά και μπορεί να προσφέρει από φέτος και να βάλει τις βάσεις και για τη νέα χρονιά. Ο λόγος για το νεαρό Kατσούκη που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στους αγώνες που πρόλαβε να δώσει η πρώην του ομάδα (Αρτάκη) στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Όσον αφορά το τελευταίο κομμάτι του παζλ θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι το κερασάκι στην τούρτα, καθώς πρόκειται για ξένο μέσο για τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν από ομάδα της Super League. Σε κάθε περίπτωση πάντως πρόκειται για μία κίνηση η οποία έστω κι αν δεν ολοκληρωθεί δεν επηρεάζει τον Ολυμπιακό Βόλου άμεσα.

Aπό εκεί και πέρα, η προετοιμασία εξελίσσεται σχετικά ομαλά, πέρα από τις όποιες μικροενοχλήσεις μπορεί να αισθάνονται οι παίκτες, οι οποίοι είχαν και αρκετό καιρό να πατήσουν γήπεδο, με τον Κολέλα να μένει για μία ακόμη ημέρα σήμερα εκτός προπόνησης. Γι’ αυτό και χρειάζεται πολλή προσοχή απ’ όλους και ιδιαίτερα από το προπονητικό επιτελείο, που βγάζει το καθημερινό πρόγραμμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.