Ολυμπιακός Βόλου: Για κάτι καλύτερο απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου

Να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση, κυρίως αυτή που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Βέροια θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος μεθαύριο Κυριακή (23/05) δοκιμάζεται στην Κατερίνη και στο γήπεδο του ΒΑΤΑΝ απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Η βαθμολογική συγκομιδή στις τελευταίες αγωνιστικές, όταν και τα παιχνίδια ήταν συνεχόμενα δεν ήταν καλή για το «ερυθρόλευκο» σύνολο και ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Βούζας κλήθηκε όλη την εβδομάδα να προετοιμάσει τους παίκτες του κατάλληλα ώστε να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό στον αγωνιστικό χώρο, και απέναντι σε μία ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική έκανε τη ζημιά στην Καβάλα, που παρουσιάζεται αρκετά δυνατή φέτος.

Ο Βασίλης Βούζας λοιπόν δεν μπορεί να υπολογίζει για την ερχόμενη Κυριακή στις υπηρεσίες του Θωμά Γραικού, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του στο γόνατο ενώ από την άλλη ο Φίλιππος Σκοπελίτης- όπως όλα δείχνουν- επιστρέφει. Δύσκολη πάντως θεωρείται από κει και πέρα η συμμετοχή του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη στην αποστολή της ομάδας η οποία αναμένεται να γίνει γνωστή αύριο Σάββατο, μιας και ο παίκτης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Από κει και πέρα από τη στιγμή που θεωρείται παρελθόν από την ομάδα δεν υπολογίζεται και ο Χρήστος Αγρόδημος.

Για όσες ελπίδες έχει…

Με το πρωτάθλημα εξάλλου να έχει μπει στην τελική του ευθεία ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να διατηρήσει ζωντανές όσες ελπίδες έχει για να κάνει κάτι καλό αφού αυτό προκύπτει και από μαθηματικούς υπολογισμούς. Βέβαια, μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια ο Βασίλης Βούζας δήλωνε ότι οι δύο πρώτες θέσεις μοιάζουν να είναι καπαρωμένες, αλλά και ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορεί να τα δει κανείς…

Πάντως, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου ο Ολυμπιακός Βόλου, τότε ουσιαστικά θα κληθεί να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές πρόσωπο μέχρι τέλους, με τη διοίκηση να καλείται να κοιτάξει την επόμενη ημέρα του συλλόγου αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Άλλωστε υπάρχουν ανοιχτά θέματα, αφού ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος δήλωσε ότι αποχωρεί, ενώ υπάρχει πάντα και το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου ανοιχτό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.