Oλυμπιακός Βόλου: H ώρα των αποφάσεων για δράση

Η Super League διεξάγεται κανονικά, το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει αρχίσει και μεθαύριο Τετάρτη 20/01 θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική, οπότε κάποια στιγμή πρέπει να μπει σε τροχιά δράσης και η Football League, η μοναδική επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου, πιθανότατα σε όλη την Ευρώπη, η οποία δεν μπορεί ούτε αγώνες να ορίσει, ούτε οι παίκτες των ομάδων να πάρουν μέρος σε οργανωμένες προπονήσεις, πέρα από ατομικές, ήδη από τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη μέχρι και σήμερα.

Αυτό περιμένουν ν’ αλλάξει ακόμη και αύριο Τρίτη και τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου, με τις ΠΑΕ της κατηγορίας να έχουν υπογράψει όπως αναφέρεται στο σύνολό τους το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει καθοριστεί και να περιμένουν την έγκριση των ειδικών ώστε να συναντηθούν ξανά στους χώρους προπονήσεων. Αν γίνει αυτό το πρώτο βήμα, τότε η πραγματοποίηση αγώνων, με βάση πάντα τα επιδημιολογικά δεδομένα μπορεί να οριστεί, τουλάχιστον σε έναν μήνα από τώρα. Άρα, με ένα εύλογο διαθέσιμο χρονικό διάστημα προετοιμασίας, μπορεί να οριστεί στα μέσα Φεβρουαρίου το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται την ομάδα της Τρίγλιας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει προκύψει από τις 22 Οκτωβρίου!

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες όλο αυτό το χρονικό διάστημα απλά ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, όπως αναφέρουν τα στελέχη του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να κρατηθούν σε ένα ικανοποιητικό βαθμό φυσικής κατάστασης, δεδομένων των συνθηκών. Με το που δοθεί ωστόσο η έγκριση των ειδικών και της Πολιτείας, η επιστροφή στις προπονήσεις θα είναι άμεση.

Προσαρμόζεται ο Ερέρα

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Χερμάν Αντρές Ερέρα πλέον έχει γνωρίσει τα μέλη της διοίκησης και το προπονητικό επιτελείο, όπως φυσικά και τους Αργεντίνους συμπαίκτες του και έλαβε το απαραίτητο ατομικό πρόγραμμα για αρχή, με την ελπίδα αυτό να μην είναι απαραίτητο για πολύ ακόμη.

Από την άλλη, ανοιχτά παραμένουν τα θέματα των δανεικών. Η επαφή με την ΑΕΛ είναι δεδομένη, οπότε αναμένεται να κλείσει γρήγορα πλέον, είτε θετικά ή αρνητικά, το θέμα με τους δανεισμούς των Λουφάκη, Δάκτυλα και Κουτσιανούλη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.