Ολυμπιακός Βόλου: Η αναζήτηση ψηλού συνεχίζεται

Ο τραυματισμός του Γιώργου Τσιακλάγκανου έχει οδηγήσει τους υπευθύνους του Ολυμπιακού Βόλου να προχωρήσουν στην αναζήτηση παίκτη που θα ενισχύσει τη ρακέτα αλλά θα μπορέσει να δώσει και το κάτι παραπάνω, και φαίνεται ότι ο βασικός μεταγραφικός στόχος έχει ήδη βρεθεί.

Η Διοικούσα Επιτροπή κινήθηκε όσο πιο γρήγορα γινόταν στο μεταγραφικό πλαίσιο προκειμένου να έρθει συμφωνία με τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Τσιακλάγκανου, ξέροντας ότι η χρονική συγκυρία δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Ωστόσο οι συζητήσεις έχουν μπει στην τελική τους ευθεία και σύντομα αναμένεται να έρθουν στο προσκήνιο οι σχετικές ανακοινώσεις.

Όσον αφορά την προετοιμασία, πέρα από τον Τσιακλάγκανο, μικροτραυματισμούς αντιμετώπισαν τις τελευταίες ημέρες και οι Καραμήτσος και Παρασκευάς, και έμειναν εκτός προπονήσεων, με τον δεύτερο να επιστρέφει στις προπονήσεις, ενώ ο Καραμήτσος αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα να μπει στο πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει προσκληθεί για να πάρει μέρος σε τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Βέροια, και δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να τεστάρουν και πάλι τις δυνάμεις τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.