Ολυμπιακός Βόλου: «Η προσπάθεια στο μπάσκετ συνεχίζεται»

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να ήθελε τη νίκη απέναντι στον Πρωτέα Γρεβενών για να έχει αντίκρισμα και η επικράτηση επί της Νίκης Βόλου την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο παρά την υπερπροσπάθεια των «ερυθρόλευκων» το θετικό αποτέλεσμα για τη βολιώτικη ομάδα μπάσκετ δεν ήρθε. Ωστόσο, όπως επισημαίνει η Διοικούσα Επιτροπή, η προσπάθεια σε κάθε περίπτωση συνεχίζεται.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της: «Στηρίζουμε απόλυτα την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν σε κάθε αγωνιστική οι καλαθοσφαιριστές και ο προπονητής μας για να υπερνικήσουν τόσο τις αντιξοότητες των τραυματισμών όσο την πνευματική και σωματική κόπωση. Δεν απογοητευόμαστε και παραμένουμε απέναντι στις δυσκολίες ενωμένοι, Διοίκηση, Διοικούσα Επιτροπή φίλαθλοι, παίκτες και προπονητής ώστε να τις υπερκεράσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας.

Συγχαίρουμε την ομάδα του Πρωτέα για τη νίκη της καθώς και τους συντελεστές του αγώνα Διαιτητές , Κομισάριο και τα Μέλη της Γραμματείας για τη συμβολή τους στην διεξαγωγή του. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με δυναμισμό και πίστη στις δυνάμεις μας».

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως δεν έχουν εύκολο έργο την Κυριακή, μιας και αντιμετωπίζουν για τη 9η αγωνιστική τον Έσπερο Λαμίας εκτός έδρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.