Ολυμπιακός Βόλου: Η σκέψη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

ΦΩΤΟ: pliroforiodotis.gr

Αναγκαστικά πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου κοιτάει τη συνέχεια, έχοντας την Κυριακή και πάλι εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου.

Στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη, έστω και αν σύμφωνα με τον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τις δύο πρώτες θέσεις. «Βέβαια στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλά» υπογράμμισε ο Βασίλης Βούζας στις δηλώσεις του, ενώ τόνισε ότι πλέον το πρόγραμμα μοιάζει να είναι πιο βατό, στεκόμενος και στα συνεχόμενα παιχνίδια, με τη συχνότητα να είναι επιβαρυντική για τους παίκτες του, όπως επεσήμανε .

Όσον αφορά τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο περιμένει τους Σκοπελίτη και Τσαγκαλίδη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ από την άλλη εκτός αποστολής αναμένεται να είναι ο Θωμάς Γραικός, έχοντας τον τραυματισμό ακόμη από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Σχετικά με τον Χρήστο Αγρόδημο από την άλλη, στις τελευταίες αποστολές δεν συμπεριλήφθηκε και φαίνεται ότι θα υπάρξει συζήτηση με το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση για την περίπτωσή του και για το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για τους αγώνες του Ολυμπιακού Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.