Ολυμπιακός Βόλου – Καλαμάτα 0-4, ανέτοιμοι οι «ερυθρόλευκοι»

Το πρώτο φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, με αντίπαλο την Καλαμάτα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έδωσε σήμερα το πρωί ο Ολυμπιακός Βόλου, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών. Οι δύο ομάδες έπαιξαν 35 λεπτά σε κάθε ημίχρονο, με την Καλαμάτα, πιο έτοιμη, καθώς ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, να επικρατεί με 4-0.

Από τον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκαν οι Ξενοδόχοφ, Μπάτροβτις και Κατσούκης, ενώ θυμίζουμε πως η ομάδα αύριο Κυριακή θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η Καλαμάτα πέτυχε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 12’ ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 21’ ο Τσελεπίδης με σουτ έγραψε το 0-2. Στο 55’ ο Λουκίνας πέτυχε το 3-0, ενώ το σκορ έκλεισε στο 72’ ο Ασαμόα.

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Κ. Τασιόπουλος, Μπέλλου (Θεσσαλίας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Α’ ημίχρονο): Κωνσταντίνου, Σκοπελίτης, Ναά, Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Ντιαμπί, Κόλα, Χάσεκ, Ξύδας, Σουλεϊμάν, Βερνάρδος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Β’ ημίχρονο): Κωνσταντίνου, Βλάχος, Αρναούτογλου, Χολέβας, Παπακώστας, Πατρώνης, Χατζής (65’ Μπουλάτοβιτς), Μπονανά (72’ Ενκόα), Κουντουριώτης, Σιαφά, Ντουάρτε.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Καπούταγλης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Λουπάνο, Αναστασόπουλος, Παυλίδης, Νάνι, Παπατόλιος, Κόκκορης, Μαρκόφσκι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.