Oλυμπιακός Βόλου: Με φόντο τη 17η Ιανουαρίου…

Μπροστά στο ενδεχόμενο να αρχίσουν οι προπονήσεις μέσα στον Δεκέμβριο, ο Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται και ήδη υπάρχουν επαφές και με τους παίκτες οι οποίοι βρίσκονται εκτός Μαγνησίας, ώστε να είναι έτοιμοι για την επιστροφή τους στη βάση της ομάδας, με φόντο και τη 17η Ιανουαρίου.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία μοιάζει να είναι η καταληκτική για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, εφόσον βέβαια έχει υπάρξει και βελτίωση της κατάστασης στο θέμα της πανδημίας και δεν έχουν έρθει μέχρι τότε χειρότερα δεδομένα στο προσκήνιο. Με φόντο λοιπόν αυτό το σενάριο, καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν έρθουν άλλες πιο ευχάριστες εκπλήξεις, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να δώσουν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι μετά από 10 συνολικά και πλέον μήνες, με αντίπαλο την Τρίγλια.

Με βάση και αυτήν την ημερομηνία, το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου θα κληθεί να προετοιμάσει την ομάδα, ώστε να καλυφθεί και το χαμένο έδαφος από την αγωνιστική και προπονητική απραξία, και να μην υπάρχει κίνδυνος για τους παίκτες, όσον αφορά τραυματισμούς. «Αυτό είναι το μόνο ευχάριστο της καραντίνας, το ότι δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αυτή τη στιγμή, με την αποχή να συνεχίζεται, να βγάλουμε τραυματισμούς. Μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα όμως μακριά από το γήπεδο, δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση όταν επιστρέψουμε στη δράση» σχολίαζε μάλιστα παίκτης των «ερυθρόλευκων»…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.