Ολυμπιακός Βόλου: Mε όλα τα βέλη στη φαρέτρα

Πλήρως αφοσιωμένος πλέον στη Super League 2

Aπό τη στιγμή που το Διαιτητικό Δικαστήριο απεφάνθη υπέρ των ποδοσφαιριστών και των ΠΑΕ που είχαν προσφύγει κατά της ανάκλησης δελτίων, ο Ολυμπιακός Βόλου πλέον έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους για την επίσημη αγωνιστική δράση και πάλι, οπότε η προσοχή των «ερυθρόλευκων» στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα και στην επίσημη αγωνιστική δράση η οποία ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή.

Πρώτος σταθμός για τον Ολυμπιακό Βόλου οι Σέρρες αντιμετωπίζοντας την ερχόμενη Κυριακή τον Πανσερραϊκό, με τον Γιώργο βαζάκα και τους παίκτες του φυσικά να θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους. Απελευθερωμένοι πλέον από το άγχος, όλοι οι παίκτες θέλουν να παλέψουν για το καλύτερο, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου να έχει τονίσει εξάλλου ότι το σύνολο που διαθέτει μπορεί να κάνει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Super League και να διεκδικήσει μία ανάλογη θέση στη βαθμολογική κατάταξη. Όλα τα παραπάνω βέβαια σε συνδυασμό με τη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής.

Η είδηση πάντως για την επιστροφή των δελτίων έφερε ανακούφιση και στη διοίκηση και στο τεχνικό επιτελείο και στους οπαδούς, αλλά πιο πολύ στους παίκτες, που δεν θα είχαν και πολλές επιλογές στη διάθεσή τους αν το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσιζε να μην τεθούν και πάλι σε ισχύ τα δελτία τους.

Iδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν, οπότε η προετοιμασία της ομάδας του Βόλου γίνεται με όλα τα βέλη στη φαρέτρα του τεχνικού επιτελείου, για την πρεμιέρα που πάντα κρύβει παγίδες αλλά και για τη δεύτερη αγωνιστική και το ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.