Ολυμπιακός Βόλου: Μειώνονται οι απουσίες, προσαρμόζονται οι νέοι παίκτες

Τα συμπεράσματα που ήθελε, έβγαλε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βλιώρας, μετά τη συμμετοχή στο τουρνουά «Δημήτρης Γκίμας», καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν τους Φίλιππο Βέροιας και Τιτάνες Παλαμά, τεστ που ο τεχνικός της ομάδας θεωρεί ότι ήταν πάρα πολύ δυνατά.

«Ήταν πολύ καλά παιχνίδια και το τουρνουά καλό για τη μνήμη του Δημήτρη (σ.σ. Γκίμα). Από εκεί και πέρα εμείς πήγαμε πάρα πολύ καλά, τηρουμένων των αναλογιών, γιατί είχαμε πολλές απουσίες και πάλι, αφού δεν έπαιξαν οι Μούμογλου, Τσιακλάγκανος, ο Σιμάκης αγωνίστηκε επιλεκτικά κάποια τρίλεπτα και στα δύο παιχνίδια. Την Κυριακή δεν ήταν ούτε ο Ροδολάκης, ενώ και από τα δύο παιχνίδια απουσίαζε και ο Λουλούδης λόγω υποχρεώσεων που είχε» τόνισε ο Γιώργος Βλιώρας, μιλώντας στο «Magnesiasports», εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του από τις εμφανίσεις των παικτών του. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, τόσο από τους έμπειρους όσο και από τους νεότερους όπως είναι ο Σταθούρος και ο Ευαγγελινός, που δείχνουν να προσαρμόζονται πολύ γρήγορα και να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και χαιρόμαστε αρκετά γι’ αυτό» σχολίασε σχετικά.

Τουλάχιστον τα προβλήματα σύμφωνα με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» λύνονται σιγά σιγά, αφού πλέον ο Τσιακλάγκανος, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, θα είναι κοντά στην ομάδα και θα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Ο Σιμάκης μοιάζει από την άλλη σχεδόν 100% έτοιμος, ενώ  σταδιακά θα μπει στο πρόγραμμα και ο Μούμογλου, οπότε η ομάδα θα προετοιμάζεται από εδώ και πέρα πλήρης.

Εξάλλου τα φιλικά έχουν και συνέχεια. Το Σάββατο ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον Ίωνα, ωστόσο παραμένει σε εκκρεμότητα τι θα ακολουθήσει, με πιθανούς αντιπάλους την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον ΓΣ Αμπελώνα εκτός έδρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.