Ολυμπιακός Βόλου-Μπάσκετ: Ανακοινώθηκε και παρουσιάζεται ο Μουρατίδης

Η μεταγραφή του 35χρονου γκαρντ Μπάμπη Μουρατίδη είχε ήδη γίνει γνωστή, ενώ ακολουθεί αυτή του Γιώργου Τσιτσιγιάννη για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ να κάνει γνωστή τη συμφωνία της με τον πρώτο, αλλά και να διοργανώνει συνέντευξη Τύπου για την παρουσίασή του!

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής αναφέρονται τα εξής: «Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Διοικούσα Επιτροπή της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνουν την επίτευξη συμφωνίας και την ένταξη στην ομάδα του καλαθοσφαιριστή Μουρατίδη Χαράλαμπου.

Ο πολύπειρος γκαρντ εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας, προερχόμενος από το IBC-ΣΚ Ιωάννινα. Ο Θεσσαλονικιός μπασκετμπολίστας ξεκίνησε την ενασχόληση του με το άθλημα από την ακαδημία του Θερμαϊκού Θέρμης μεταπήδησε στο εφηβικό του Μαντουλίδη και ακολούθησε στο εφηβικό του ΠΑΟΚ (3η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2004). Ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα και σε υψηλό επίπεδο αθλητική πορεία στον Αχιλλέα Τριανδρίας, στον Άλιμο, στην ΑΕ Λιβαδειάς, στην Αναγέννηση Φλόγας, στη Δόξα Λευκάδας, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στην Ευρώπη Πευκοχωρίου, ΑΟ Αγρινίου, στον Πανελευσινιακό, Ακράτα ΒC, ΑΕ Καρλοβασίου.

Γεννημένος στις 10/5/1986 και με ύψος 1,90 μ. πρόκειται να αποτελέσει πολύτιμη και ιδιαίτερα καθοριστική προσθήκη στην αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου τον Μπάμπη Μουρατίδη και ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική του εστία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.