Ολυμπιακός Βόλου: Να κάνει ό,τι δεν έκανε σε 20 αγώνες!

Στα έξι παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της Γ’ Εθνικής

Η υπόθεση παραμονής στην Γ΄ Εθνική για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι πλέον κάτι που μοιάζει ακατόρθωτο αλλά στην «ερυθρόλευκη» ομάδα δηλώνουν πως θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια που απομένουν για να πετύχουν ό,τι καλύτερο και να μην τερματίσουν στην τελευταία θέση που βρίσκονται εδώ και κάμποσες αγωνιστικές.

Με τρεις μόνο νίκες στους είκοσι ως τώρα αγώνες φαντάζει δύσκολο ο Ολυμπιακός Βόλου να πετύχει νίκες σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά για το όνομα και την αξιοπρέπεια της ομάδας θα προσπαθήσει να κάνει ότι δεν έχει κάνει ως τώρα, κερδίζοντας για δεύτερη φορά ομάδα (την Κυριακή με τον Εδεσσαϊκό που είχε κερδίσει στην Έδεσσα) και ως το τέλος να κάνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη που δεν το κατάφερε ούτε όταν για δυο φορές είχε δυο συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πετύχει όλες κι όλες τρεις νίκες, οι δύο εξ αυτών εντός, με Σβορώνο και Μακεδονικό Φούφα με το ίδιο σκορ (1-0) και ενώ πέτυχαν και τη μοναδική εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Εδεσσαϊκό (1-2), Φυσικά και τα 9 μόλις γκολ που σκόραρε συνολικά η ομάδα δείχνουν την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου παρά το γεγονός ότι σε πολλά παιχνίδια ήταν ανώτερος του αντιπάλου αλλά δεν κέρδισε κάτι.

Τον Ιανουάριο σε αντίθεση με άλλες ομάδες που τον προσπέρασαν ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ενισχύθηκε όσο θα έπρεπε, και πλέον μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες να βρεθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη οι ελπίδες «χάθηκαν» μετά τις δύο σερί εντός έδρας ήττες στο γκολ από Πιερικό και Κεραυνό Αγγελοχωρίου. Τώρα το βολιώτικο σύνολο έχει άλλα έξι παιχνίδια τα τρία εντός έδρας (με Εδεσσαϊκό Καστοριά και ΠΑΟΚ Κρηστώνης (και τρία εκτός έδρας με Δωτιέα Αγιάς, ΑΟ Χανιώτης και Μακεδονικό Φούφας, που είναι ομάδες που οι περισσότερες μάχονται ακόμη για την παραμονή τους. Αν και η μάχη για την παραμονή μοιάζει χαμένη, θέλει να καταφέρει ό,τι δεν κατάφερε όλη την χρονιά, αλλά κυρίως να δείξει ένα καλό πρόσωπο, με περισσότερη αποτελεσματικότητα και κυρίως ομάδα που δεν παρατά την προσπάθεια.

Από εκεί και πέρα, στο κυριακάτικο (26/3) παιχνίδι (16:00) Ολυμπιακός Βόλου-Εδεσσαϊκός στην Νεάπολη, διαιτητής ορίστηκε ο Γιάννης Ντελέζος από την ΕΠΣ Λάρισας, ενώ απών από τους «ερυθρόλευκους» θα είναι και πάλι ο Καμπέρης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.