Ολυμπιακός Βόλου: Οι ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν και αυτοί που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων

Με την Football League να ολοκληρώνεται στον Βόρειο Όμιλο, το Magnesiasports, το οποίο βρέθηκε κοντά σε κάθε ματς του Ολυμπιακού Βόλου, σας παραθέτει τους «ερυθρόλευκους» παίκτες που ξεχώρισαν και αυτούς που απογοήτευσαν στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα ολοκλήρωσε την σεζόν στην 4η θέση του πρωταθλήματος κάνοντας μια σχετικά καλή σεζόν, τηρουμένων των αναλογιών, αλλά μακριά από τον στόχο της ανόδου.

MVP της ομάδας: Ιάσωνας Παπαδημητρίου


Ο 27χρονος φορ επέστρεψε τον προηγούμενο καλοκαίρι στην πόλη απ’ την οποία κατάγεται, για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων» και έδειξε με το καλημέρα τα… δόντια του. Μπορεί να μην είχε στεριώσει στην Ξάνθη όταν είχε πάρει μεταγραφή, αλλά τα στατιστικά του στις χαμηλότερες κατηγορίες που ήταν πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό, έδειχναν ότι δεν πρόκειται για έναν τυχαίο επιθετικό. Ο Παπαδημητρίου σημείωσε 8 τέρματα, συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάληψη της τέταρτης θέσης και ήταν με διαφορά ο παίκτης με την μεγαλύτερη επίδραση στην ομάδα για την σεζόν 2020-2021.

Στους διακριθέντες μπορεί κάποιος να εντάξει τους Χρήστο Τσαγκαλίδη, που ήταν καταλυτικός και σε ματς που δεν έβρισκε δίχτυα ο Παπαδημητρίου το έκανε αυτός, ο Κλέβι Κόλα, ο οποίος ήταν αεικίνητος στην μεσαία γραμμή δημιουργώντας φάσεις και αναλαμβάνοντας εκτελέσεις αρκετών στημένων φάσεων και μάλιστα ο ρέκορντμαν συμμετοχών έχοντας παίξει σε κάθε ματς. Επίσης, ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς είναι στην λίστα, που εκτός από την ηγετική του παρουσία στο κέντρο της άμυνας, ήταν και εναέρια απειλή για τις αντίπαλες άμυνες όταν προωθούνταν σε στημένες φάσεις.

Αυτοί που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων

Όποιος φίλος του Ολυμπιακού είδε την ομάδα την φετινή σεζόν μπορεί κάλλιστα να υποδείξει ως χειρότερους τους δύο Αργεντινούς. Φράνκο Κολέλα και Χερμάν Ερέρα ήταν δύο παίκτες που αποκτήθηκαν για να κάνουν την διαφορά και τελικά έμπαιναν ως αλλαγή όταν το ματς είχε κριθεί ή έμεναν λίγα λεπτά έως τα 90′. Σίγουρα αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών αλλά μόλις έγιναν απόλυτα καλά, δεν υπάρχει κάποιο ματς που να έθελξαν με την απόδοσή τους για όσο χρονικό διάστημα αγωνίστηκαν. Λόγω και του κορωνοϊού η ομάδα του Βασίλη Βούζα, αναγκάστηκε να δώσει δανεικούς στην SL2 που είχε δράση, τους Ντα Κάμπο και Μπαράνκο, που στα φιλικά έδειξαν ότι είναι παίκτες που είχαν μεγαλύτερες περγαμηνές και ίσως βοηθούσαν περισσότερο την ομάδα φέτος (κυρίως ο πρώτος).

Στους παίκτες που δεν έπεισαν μπορεί να ενταχθεί και ο Στέφαν Τζούριτς, με τον Σέρβο να μην είναι το ίδιο αποτελεσματικός με τον Παπαδημητρίου αλλά και να μην λειτουργεί καλά στην ίδια ενδεκάδα με τον Έλληνα φορ, όταν κλήθηκαν από την τεχνική ηγεσία να αγωνιστούν μαζί στην αιχμή του δόρατος. Τέλος, ο Γκιοατά είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και δεν παρουσίασε τα αναμενόμενα, με τον Καμερούνιο αμυντικό χαφ, όμως, να ταλανίζεται και αυτός από προβλήματα τραυματισμών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.