Ολυμπιακός Βόλου-Όλα έτοιμα για το 2ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών

Αρχίζει αύριο Σάββατο στις 10 το πρωί και στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» το 2ο Τουρνουά Βόλεϊ που διοργανώνει ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, με τη συμμετοχή έξι ομάδων από τη Λάρισα και τη Μαγνησία.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι αγώνες θα κρίνονται στα δύο νικηφόρα σετ, ενώ οι ομάδες που συμμετέχουν μαζί με τις «ερυθρόλευκες» στο τουρνουά είναι από την Α2 Εθνική οι Αργώ Βόλου και ΕΑ Λάρισας, από τη Β’ Εθνική οι Νίκη Βόλου και ΓΣ Νίκαιας, και από πλευράς ΕΣΠΕΚΕΛ ο ΑΟ Σκοπέλου.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 18/09

ΑΟ Σκοπέλου-Νίκη Βόλου (10:00)

ΓΣ Νίκαιας-Ολυμπιακός Βόλου (11:00)

ΑΟ Σκοπέλου-Αργώ (12:00)

ΕΑΛ-ΓΣ Νίκαιας (13:00)

ΓΣ Νίκαιας-ΑΟ Σκοπέλου (14:00)

Νίκη Βόλου-ΕΑΛ (15:00)

Ολυμπιακός Βόλου-Αργώ (16:00)

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου (17:00)

Κυριακή 19/09

Ολυμπιακός Βόλου-Σκόπελος (10:00)

Νίκη Βόλου-Αργώ (11:00)

ΑΟ Σκοπέλου-ΕΑΛ (12:00)

ΓΣ Νίκαιας-Αργώ (13:00)

Ολυμπιακός Βόλου-ΕΑΛ (14:00)

Νίκη Βόλου-ΓΣ Νίκαιας (15:00)

Αργώ-ΕΑΛ (16:00)

Απονομές- Χαιρετισμοί (17:30-18:00)

 

Λόγω του ότι θα γίνουν αρκετοί αγώνες (5 για κάθε ομάδα)δεν θα παιχτούν τάι μπρέικ για εξοικονόμηση χρόνου και θα μοιράζονται οι βαθμοί ως εξής: Νίκη-2, Ισοπαλία-1, Ήττα-0.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι οι συμμετέχοντες και χορηγοί της εκδήλωσης θα προσκομίσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα του Βόλου και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας από τον ιό covid 19.

Στην ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» σημειώνονται επίσης τα εξής: «Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τις ομάδες που θα συμμετέχουν σε αυτή την γιορτή του βόλεϊ και τους ευχαριστεί για την παρουσία τους. Επίσης γίνεται γνωστό στους γονείς και στους θεατές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες ότι πρέπει να είναι εμβολιασμένοι κατά του covid 19 ή να έχουν νοσήσει ( με επίδειξη πιστοποιητικού) και να φορούν μάσκα προστασίας. Ο χώρος της κερκίδας για θεατές και αθλητές θα είναι ξεχωριστός και η κάθε ομάδα θα έχει δικό της κομμάτι σ’ αυτήν που θα ορίζεται με ειδική σήμανση. Η είσοδος των ομάδων θα γίνεται από την θύρα του αγωνιστικού χώρου ενώ των θεατών από είσοδο του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.