Ολυμπιακός Βόλου όπως… Βίρτους Μπολόνια!

Νέα ιστοσελίδα και ανανεωμένο λογότυπο για το τμήμα μπάσκετ των «ερυθρόλευκων»

 

Η τρίτη τα τελευταία δύο χρόνια σελίδα στα social media έκανε την εμφάνισή της για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο αυτήν τη φορά συνδέεται με επίσημη ιστοσελίδα για το τμήμα!

Συγκεκριμένα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση ovbc.gr εντοπίζει κανείς τη νέα ιστοσελίδα του τμήματος, με στοιχεία και για το τμήμα Ανδρών, και για τις Γυναίκες και για τα τμήματα υποδομής.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το λογότυπο από τη μία, αφού ναι μεν υπάρχει η δαφνοστεφανωμένη κεφαλή, αλλά ξεχωρίζει ένα μεγάλο «V» που παραπέμπει προφανώς στο αρχικό γράμμα της λέξης Βόλος, γραμμένη με λατινικούς χαρακτήρες «Volos» και στους παλαιότερους ή/και καθαρά μπασκετικούς θυμίζει και το σήμα της ιστορικής Βίρτους Μπολόνια από την Ιταλία. Το σήμα είναι εξάλλου τοποθετημένο ανάμεσα στις αγγλικές λέξεις «New Era» που μεταφράζεται ως «νέα εποχή»!

Προφανώς και πρόκειται για μία ιδέα του Νίκου Μπουντούρη (τουλάχιστον αυτό αναφέρουν και οι πληροφορίες μας) που υλοποιείται, ενώ ακολουθεί σύντομα και ιστοσελίδα για τον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, που θ’ αφορά όλα τα τμήματα του συλλόγου! Έστω και στο ελάχιστο, πρόκειται για μία θετική εξέλιξη, αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι τώρα, τα τμήματα και οι πληροφορίες τους ήταν διασκορπισμένα στο αχανές πεδίο των social media, χωρίς ουσιαστική επισημοποίηση από πλευράς συλλόγου, και προφανώς χωρίς καμία σταθερά!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.