Ολυμπιακός Βόλου: Περιμένει το ενδιαφέρον και την επόμενη ημέρα

Επίσημο ενδιαφέρον για τις μετοχές του Ολυμπιακού Βόλου δεν έχει κάνει την εμφάνισή του, όπως αναφέρουν δημοσίως τα στελέχη της διοίκησης, με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη να κοιτούν τι μέλλει γενέσθαι, και τι μπορεί ν’ ακολουθήσει.

Πάντως, η νυν διοίκηση συνεχίζει τις διαδικασίες για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που απαιτείται να φτάσει στις 350 χιλιάδες ευρώ, ώστε σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία η ΠΑΕ να έχει το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας Super League 2. Τα απαραίτητα διαδικαστικά έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας ο νομικός Νεκτάριος Σπανός και οι επαφές των διοικούντων μαζί του είναι τακτικές ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Bέβαια, αμέσως μετά την οριστικοποίηση των κινήσεων σε διοικητικό επίπεδο, αν όχι παράλληλα, θα πρέπει να τρέξει ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, που μόνο εύκολη δεν θα είναι αλλά ιδιαίτερα απαιτητική. «Πολύ σύντομα θα πρέπει ξεκινήσει η προετοιμασία και οι προπονήσεις για την επόμενη σεζόν. Είναι όλα ρευστά για το μέλλον μου, είμαστε σε συζητήσεις με την ομάδα. Θεωρώ ότι θα καταλήξουμε κάπου και θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες» τόνιζε εξάλλου μετά το πέρας του αγώνα με τον Πιερικό ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Βασίλης Βούζας.

Πάντως, οι αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου δεν αποκλείεται να είναι ριζικές, με κάποιους παίκτες ωστόσο να παραμένουν από το υπάρχον έμψυχο υλικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.