Ολυμπιακός Βόλου: Στη μάχη του πανελληνίου οι Κορασίδες

Στη μάχη της 2ης φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος ρίχνεται αύριο Παρασκευή στη Χαλκίδα η ομάδα μπάσκετ Κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου, ως πρωταθλήτρια Θεσσαλίας, με τη διοίκηση να κάνει γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι καλαθοσφαιρίστριες Σιουμουρέκη Βασιλική, Πολύζου Κατερίνα, Καραστάθη Δέσποινα, Ράπτη Αναστασία, Λογοδότη Σμαράγδα, Κοτοπούλη Μαρίνα, Δαλαμάγκα Λυδία, Κωστοπούλου Έλενα, Φούτρα Μαρία, Νιφόρου Μαριτίνα, Δραγατζίκη Κατερίνα και Πολύζου Αναστασία.

Αρχηγός αποστολής θα είναι ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Κυριάκος Κυριακόπουλος. Στους αγώνες θα παραστεί ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Τσεκούρας ενώ στην Χαλκίδα θα ταξιδέψουν και γονείς των αθλητριών της ομάδας.

Οι παίκτριες της Ελένης Παπαθανασίου και του Κώστα Δέρβου, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν κατά σειρά τον Αίολο Μυτιλήνης, την ΑΕΕΠ Χαλκίδας και τη Νικόπολη Πρέβεζας. Από τον όμιλο των τεσσάρων ομάδων, προκρίνεται μόνο η πρώτη στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

«Το ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, εύχεται καλή επιτυχία στις νεαρές αθλήτριες και στους προπονητές τους και πιστεύει πως θα κάνουν πράξη το στόχο της πρόκρισης στην τελική φάση» αναφέρει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.