Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός 4-2: Γκολ και θέαμα με νικητές τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχθηκε τον Θεσπρωτό στο γήπεδο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League και επικράτησε με σκορ 4-2. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα έκανε… το λάθος να προηγηθεί νωρίς, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να πεισμώσουν και με ηγέτη τον Τσαγκαλίδη να φτάσουν τελικά σε μια άνετη νίκη.

Η πρώτη καλή στιγμή του Ολυμπιακού ήρθε στο 8′ με τον Μπουτζίκο να βρίσκει τον Βασιλούδη μες την περιοχή, όμως το σουτ που έπιασε με τη μία πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Κίναλη.

Ο Θεσπρωτός στην πρώτη του καλή στιγμή στο 16′ πέτυχε και το 0-1. Ο Πατσέκο έκλεψε την μπάλα από τον Σκοπελίτη και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπίκα, ο οποίος προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα της Ηγουμενίτσας.

Στο 32′ ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε στην ισοφάριση. Ο Τσαγκαλίδης υποδέχθηκε την μπάλα έπειτα από κόντρες, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και έπιασε ένα δυνατό σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Κίναλη για το 1-1.

Στο 45’+1′ οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την ανατροπή με δράστη τον πιο φορμαρισμένο παίκτη τους αυτή τη στιγμή, τον Παναγιώτη Τσαγκαλίδη. Η φάση άρχισε με τον Βουκελάτο που βρέθηκε μες την περιοχή επιχείρησε ένα σουτ που απέκρουσε ο κίπερ του Θεσπρωτού και στη συνέχεια ο Τσαγκαλίδης ήταν στη θέση που έπρεπε για να σημειώσει με πλασέ το 2-1.

Το «κλείδωσε» με το καλησπέρα του δευτέρου μέρους

Ο Ολυμπιακός ευτύχησε νωρίς να διευρύνει τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 49′ ο Βασιλούδης βρέθηκε από πλάγια θέση μες την περιοχή και με μια υποδειγματική λόμπα, κρέμασε τον Κίναλη και έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 60′ ο Σαραντίδης απείλησε από αρκετά πλεονεκτική θέση για τον Θεσπρωτό μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά δεν κατάφερε να βρει όπως ήθελε την μπάλα στέλνοντάς την λίγο άουτ από τα δοκάρια του Λαδά.

Στο 85′ οι «ερυθρόλευκοι» απώλεσαν τεράστια ευκαιρία για να κάνουν τέσσερα τα τέρματα τους. Ο Ερέρα βγήκε φάτσα με τον Κίναλη, έσπασε στον επερχόμενο Παπαδημητρίου και αυτός από υπερβολική σιγουριά καθυστέρησε και πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα των «κιτρινόμαυρων».

Από το κόρνερ που εκτελέστηκε αμέσως μετά από τον Αργεντίνο, ο Φιλίποβιτς πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, η οποία για κακή του τύχη βρήκε στην ρίζα του δοκαριού της ομάδας της Ηγουμενίτσας και έφυγε μακριά.

Στο 92′ ο Πέντσας άγχωσε προσωρινά τον Ολυμπιακό Βόλου, κάνοντας το 3-2 σε μια αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων έπειτα από ασίστ του Πατσέκο, αλλά αυτή η μίνι η χαρά των φιλοξενουμένων δεν κράτησε πολύ με τον Φιλίποβιτς να έρχεται με σουτ στο 94′, και έπειτα από κακή απομάκρυνση των αμυντικών του Θεσπρωτού, για να γράψει το τελικό 4-2.

Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Τσιμεντερίδη βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή για τρίτη διαδοχική φορά κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του Βασίλη Βούζα να ανέβει την 4η θέση με 25 βαθμούς.

 

Κάρτες

Κίτρινες: 18′ Βουκελάτος, 63′ Λαδάς / 41′ Μπίκας, 52′ Ραμίρεζ

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Ξενοδόχοβ (λ. τρ. 34′ Λαδάς), Βασιλούδης (82′ Πέλκας), Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Βουκελάτος (67′ Χολέβας), Σκοπελίτης, Κόλα, Παπαδημητρίου, Κατσούκης (82′ Ερέρα), Τσαγκαλίδης
Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Σαραντίδης, Σταυρίδης (76′ Καζβιρόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Κοντοές, Γώγος (46′ Πούφλης), Διγκόζης (64′ Πέντσας), Μπίκας, Γκανσιέρ, Πατσέκο, Ραμίρεζ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.