Oλυμπιονίκης Βόλου: Το σερί των διακρίσεων συνεχίζεται

Συνεχίζοντας το σερί των διακρίσεων, οι αθλητές του συλλόγου πάλης «Ολυμπιονίκης Βόλου» παραβρέθηκαν στην Ξάνθη όπου έλαβε χώρα το βαλκανικό πρωτάθλημα Παίδων Πάλης, πλαισιώνοντας το ρόστερ της ελληνικής εθνικής ομάδας.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν ομάδες από την Αλβανία, το Κόσοβο, τη Βόρεια Μακεδονία, τη Μολδαβία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αίγυπτο κ.α.

Οι αθλητές του Ολυμπιονίκη Βόλου ήταν εξαιρετικοί, με τον Ηλία Καρνάβα να καταλαμβάνει την 3η θέση, τον Ευστάθιο Γλάρο την 4η και τη Φωτεινή Ναλμπάντη την 5η.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική εθνική ομάδα κατέκτησε την 1η θέση και στα τρία στυλ πάλης (Ελευθέρα, Ελληνορωμαϊκή και Γυναικεία Πάλη).

Σε ανάρτηση στα social media του Ολυμπιονίκη Βόλου τονίζεται επίσης: «Ο πρόεδρος του Ολυμπιονίκη Χατρζηαργυρίου Χ. και οι προπονητές Γαβρινιώτης Ι. και Καρνάβας Κ. εξέφρασαν ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέποντας το ευοίωνο μέλλον των Βολιωτών πρωταθλητών και τους καρπούς μίας μακρόχρονης προσπάθειας με συγκεκριμένους στόχους να υλοποιείται με σταθερά βήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.