ΟΜΑ Θεσσαλίας: Στο Ράλι Βοιωτίας οι Γεροδήμος-Γρηγορίου

Με το Ράλι Βοιωτίας οι αγώνες αυτοκινήτου έκαναν ένα δυναμικό ξεκίνημα για το 2023, καθώς όπως τονίζει ο ΟΜΑ Θεσσαλίας, στο ράλι συμμετείχε με ενθαρρυντικά δείγματα ο Γιώργος Γεροδήμος με το νέο του απόκτημα.

Πιο συγκεκριμένα οι Γιώργος Γεροδήμος – Σωτήρης Γρηγορίου επανήλθαν στους χωμάτινους αγώνες μετά από ένα διάλειμμα σχεδόν 15 ετών με νέο αυτοκίνητο, καθώς στο στο Opel Astra OPC με το οποίο οι λάτρεις του αυτοκίνητου Αθλητισμού τους είχαν  συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια προστέθηκε ένα Ford Fiesta R1.

Παρά το γεγονός πως το set up του αυτοκινήτου δεν ήταν αμιγώς χωμάτινο, το πλήρωμα ξεπέρασε γρήγορα το αρχικό στάδιο γνωριμίας με το αυτοκίνητο, καταφέρνοντας να κινηθεί σε ρυθμούς τριάδας στην ειδική διαδρομή Σκούρτα τερματίζοντας αξιοπρεπώς στην τέταρτη θέση της κατηγορίας τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο οδηγός έκανε τον τρίτο του διαφορετικό αγώνα (ανάβαση, ασφάλτινο ράλι και χωμάτινο ράλι) μέσα σε μόλις έξι μήνες οδηγώντας το τρίτο διαφορετικό αυτοκίνητο αντίστοιχα.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στο 3ο Ράλι Βοιωτίας και τους εύχεται καλή συνέχεια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.