Ομάδα της Ζακύνθου δεν κατεβαίνει στα μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνικής λόγω …σεζόν

Μπορεί να κόπιασαν οι παίκτες και οι προπονητές να φέρουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τον Α.Ο. Τσιλιβή, αλλά τελικά η ομάδα δεν θα κατέβει στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική, επειδή οι μισοί παίκτες της εργάζονται την περίοδο αυτή, μιας και άνοιξε η τουριστική σεζόν στο νησί.

Οι υπεύθυνοι της ΕΠΣ Ζακύνθου ζήτησαν από τη δευτεραθλήτρια Θύελλα Αμπελοκήπων να αντικαταστήσει την πρωταθλήτρια, αλλά η απάντηση της Προέδρου ήταν αρνητική. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του ΑΟ Τσιλιβή εξέδωσαν και ανακοίνωση γνωστοποιώντας την απόφασή τους να μην αγωνιστούν στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική και σε αυτή αναφέρονται τα εξής:
Η ανακοίνωση του ΑΟ Τσιλιβή:

“Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο του νησιού, γιατί παρ΄ όλο που κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια δεν κατέστη δυνατόν οι μισοί ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ομάδα στα μπαράζ ανόδου, λόγω ότι δεν μπορούν να πάρουν άδεια από την καλοκαιρινή τους εργασία. Εμείς θα μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας που είναι η ανάδειξη και άλλων ταλέντων από την Ακαδημία μας. Όταν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή, υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε για το παραπάνω βήμα. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τους χορηγούς, τους ποδοσφαιριστές μας τους προπονητές μας και όλο αυτό τον υπέροχο κόσμο που στήριξε την ομάδα μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.