Ομαδική φωτογράφιση της Νίκης πριν την τελευταία προπόνηση ενόψει ντέρμπι (photos)

Η τελευταία προπόνηση πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β. έγινε σήμερα το πρωί στη Νεάπολη για τη Νίκη. Πριν απ’ αυτή έγινε η ομαδική φωτογράφιση της ομάδας, με τους παίκτες, το προπονητικό team, τους φροντιστές και τον φυσικοθεραπευτή.

Για μία ακόμη φορά, προτιμήθηκε ο Καμπαγέρο να προφυλαχθεί και έκανε δικό του πρόγραμμα, επομένως δεν πήρε μέρος και στο εσωτερικό διπλό, όπου ο Στάικος Βεργέτης δούλεψε πάνω στην τακτική. Πάντως ο Αργεντινός μέσος εκφράζεται η σιγουριά ότι το Σάββατο θα αγωνιστεί, άγνωστο όμως αν θα μπορέσει να ξεκινήσει βασικός.

Την προπόνηση παρακολούθησαν γύρω στους 50 φιλάθλους, αφού η ώρα που έπρεπε να γίνει, δεν επέτρεπε στην πλειονότητα του κόσμου να παραβρεθεί λόγω εργασίας.

Το παρών έδωσε με πολιτικά ο Χορδάν Ντομίνγκεθ, ο οποίος πονάει λιγότερο στα σπασμένα πλευρά, αλλά και ο ίδιος δε γνωρίζει ακριβώς πότε θα επιστρέψει. Αυτός μαζί με τους τιμωρημένους Ιορδανίδη και Μπαλάφα θα είναι οι τρεις απόντες κόντρα στον Ολυμπιακό Β.

Στην προπόνηση ήταν και οι κ.κ. Αλέξης Παπακωνσταντίνου και Βασίλης Βενέτης. Θετική εντύπωση έκανε ο Στάικος Βεργέτης, που πριν ξεκινήσει την προπόνηση πλησίασε στην κερκίδα και καλημέρισε όλους τους φιλάθλους, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους.

Ο Κώστας Γρηγοριάδης
Άποψη από τις κερκίδες στην προπόνηση της Νίκης
Ο Βασίλης Πανόπουλος
Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου
Προθέρμανση για τους κυανόλευκους πριν το εσωτερικό διπλό
Ο Ρήγας Στύλλας
Όλοι πλην Ντομίνγκεθ στην προπόνηση
Ομιλία Βεργέτη πριν το εσωτερικό διπλό

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.