ΟΜΑΘ: Διάλειμμα μετά το Ηπειρωτικό Rally

Με το Ηπειρωτικό Rally το πρωτάθλημα Rally ασφάλτου θα πάει στο καλοκαιρινό του διάλειμμα. Ένα Ηπειρωτικό Rally στο οποίο συμμετείχαν με ενθαρρυντικά δείγματα 3 αθλητές του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας. Παράλληλα η προετοιμασία για το Rally Acropolis εντείνεται με τους Πλάγο-Ρέντη να πραγματοποιούν test γνωριμίας με το νέο τους όχημα.

Στο Ηπειρωτικό Rally και την κατηγορία C2-A8, οι Γιώργος Γεροδήμος- Σωτήρης Γρηγορίου με Opel Astra OPC επανήλθαν μετά από 2,5 σχεδόν χρόνια στους αγώνες αντιμετωπίζοντας προβλήματα την πρώτη ημέρα του αγώνα αλλά επανήλθαν εντυπωσιακά την Κυριακή κερδίζοντας δύο ειδικές και τερματίζοντας τελικά στην δεύτερη θέση της κατηγορίας τους

Στην ανταγωνιστικότατη κατηγορία C5-A6, οι Θανάσης Τσιτσιγιάννης-Αλεξία Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo VTS συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, εξελίσσοντας το αυτοκίνητο, ενώ παρά το γεγονός πως είχαν τη… στιγμή τους. κινήθηκαν ταχύτατα ολοκληρώνοντας τον αγώνα χωρίς απρόοπτα.

Τέλος στην Καλαμάτα, οι Γιάννης Πλάγος-Άλκης Ρέντης, μετά την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου έχουν μπει πλέον σε πιο «πολεμικούς ρυθμούς» με δοκιμάζοντας και γνωρίζοντας το Citroen C3 Rally2 ενόψει Acropolis Rally.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εξάλλου συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στο Ηπειρωτικό Rally.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.