Ομόρφυνε εξωτερικά το “Παντελής Μαγουλάς”

Μπορεί τις τελευταίες μέρες λόγω καιρού τα έργα στο Παντελής Μαγουλάς να σταμάτησαν, αλλά από την καινούρια βδομάδα θα συνεχιστούν. Για όσους το επισκέφτηκαν, για να δουν ματς είτε του Αθλητικού Κολλεγίου Νίκης είτε της Κ17, διαπίστωσαν εδώ και αρκετό διάστημα τις διαφορές, ενώ εμφανής είναι η αλλαγή για όσους περνάνε έξω από το γήπεδο στην κερκίδα της οδού Μαιάνδρου, αλλά και στην είσοδο που οδηγεί σ’ αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο. Τα πάντα εξωτερικά έχουν εξωραϊστεί, αλλά υπάρχουν ακόμη αρκετές εργασίες να γίνουν. Μία απ’ αυτές είναι να μπουν οι βάσεις της νέας Θύρας 3, που είναι στις προτεραιότητες του αμέσως επόμενου διαστήματος και αναμένεται η σχετική άδεια, ενώ θα συνεχιστεί το βάψιμο σε αρκετά σημεία.

Αναβλήθηκε η πιστοποίηση του χλοοτάπητα

Η πιστοποίηση για τον χλοοτάπητα του «Παντελής Μαγουλάς» αναβλήθηκε, καθώς άνθρωποι από εξειδικευμένη αγγλική εταιρεία, που συνεργάζεται με της FIFA ήταν να έρθουν στον Βόλο πριν λίγες μέρες γι’ αυτόν τον σκοπό, αλλά λόγω κορωνοϊού ενημέρωσαν τη Νίκη Βόλου ότι η πιστοποίηση αναβάλλεται επ’ αόριστον και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα γίνει.

Έγιναν πληρωμές

Οι ποδοσφαιριστές πληρώθηκαν τον μισθό του Μαρτίου από τη διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη, η οποία παρά το γεγονός ότι έχουμε διακοπή αγωνιστικών υποχρεώσεων και κανείς δεν ξέρει πότε αυτές θα ξαναξεκινήσουν τήρησε τις υποχρεώσεις της.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.