Οπαδοί ΠΑΟΚ και Άρη «συμμαχούν» για 13χρονο αγόρι με πρόβλημα υγείας

Η περιπέτεια υγείας του 13χρονου Ρομάν ενώνει οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άρη και κινητοποιεί Ιβάν Σαββίδη και Θόδωρο Καρυπίδη, όπως τονίζει το sport24.gr. Το Καβαλάρι, ένα χωριό 18 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Θεσσαλονίκης στην επαρχία του Λαγκαδά, βάζει σε άλλη διάσταση το επικείμενο ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο πρόεδρος του τοπικού Άρη Καβαλαρίου, Άγγελος Κουτούλας μαζί με οπαδούς των δυο ομάδων της Θεσσαλονίκης έχουν αρχίσει μια εκστρατεία, ώστε να βοηθηθεί οικονομικά η οικογένεια του 13χρονου Ρομάν από την Αρμενία, που κατοικεί εδώ και χρόνια στο Περιβολάκι και εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο μικρός, πρέπει να ταξιδέψει και να εγχειριστεί στην Αγγλία.

Αυτή θα είναι η τρίτη επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί και θα πρέπει να νοσηλευτεί για τρεις μήνες στο Νησί. Χρειάζονται άμεσα να βρεθούν χρήματα, για να ενισχυθεί η οικογένεια του, μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες.

Θέλαμε να βοηθήσουμε και σκεφτήκαμε αυτόν τον τρόπο, γιατί δε θα είχαμε χρόνο να διοργανώσουμε κάποια άλλη εκδήλωση.

Έχουμε επικοινωνήσει και με τον Ιβάν Σαββίδη και με το Θόδωρο Καρυπίδη και μας είπαν ότι θα βοηθήσουν. Δεν έχουμε ακόμη συναντηθεί μαζί τους, γιατί ο πρώτος είναι στη Ρωσία και ο πρόεδρος του Άρη ήταν στην Αθήνα.

Και οι δύο είπαν ότι θα βοηθήσουν κι αυτοί από την πλευρά τους. Για μας αυτό είναι το πιο μεγάλο ντέρμπι και αν το κερδίσουμε, θα κάνουμε μια μεγάλη γιορτή για να πανηγυρίσουμε” είπε στον “ARENA FM 89,4” ο πρόεδρος του Άρη Καβαλαρίου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.