Οπαδικό ανέκδοτο ο ΝΠΣ Βόλος, έκοψε 187 (!) εισιτήρια με τον Αστέρα Τρίπολης

Συνηθισμένοι να παίζουν μπροστά σε άδειες κερκίδες οι παίκτες του ΝΠΣ Βόλος
Ελάχιστους αφορά η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου

Τελευταίος στη βαθμολογία μαζί με τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο με δύο βαθμούς είναι ο ΝΠΣ Βόλος μετά την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1, με τις δύο προαναφερθείσες ομάδες να έχουν και έναν αγώνα λιγότερο, ενώ η ομάδα του Κώστα Μπράτσου δεν έχει κάποιο ματς που χρωστά.

Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-2 στο Πανθεσσαλικό έφερε σε ακόμη πιο δυσχερή θέση τους κυανέρυθρους, που κάνουν το χειρότερό τους ξεκίνημα από τότε που ανέβηκαν στη Σούπερ Λιγκ 1, ενώ έχουν στο πλαίσιο της εμβόλιμης έκτης αγωνιστικής την προσεχή Τετάρτη (27/9) το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, από το οποίο πολύ δύσκολα θα πάρουν κάτι.

Από την άλλη ο έστω και λίγος κόσμος της ομάδας της έχει γυρίσει την πλάτη και είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΝΠΣ Βόλος έκοψε στον κυριακάτικο (24/9) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης 187 (!) εισιτήρια, κάνοντας σαφές ότι αυτή η ομάδα αποτελεί ένα οπαδικό ανέκδοτο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι μόνοι που ακούγονταν ήταν οι οργανωμένοι του Αστέρα Τρίπολης, που επίσης δεν φημίζεται για τον όγκο των οπαδών του, ο οποίος είναι επίσης πολύ μικρός, αλλά στο Πανθεσσαλικό απέναντι στους ανύπαρκτους φιλάθλους του ΝΠΣ Βόλος κέρδισαν εύκολα τη μάχη των εντυπώσεων.

Ο ΝΠΣ Βόλος είχε κόψει στην πρεμιέρα με τη Λαμία μετά από μία χρονιά που βγήκε έκτος, κάτι που αποτελεί σίγουρα επιτυχία, και πάλι λίγα εισιτήρια, 552 συγκεκριμένα, τη στιγμή που υπήρχαν και Λαμιώτες στην κερκίδα, ενώ με την ΑΕΚ έκοψε 3.471, αλλά η συντριπτική πλειονότητα απ’ όσους παρακολούθησαν το ματς (άνω του 90%) ήταν Αεκτζήδες.

Η ομάδα λοιπόν του Αχιλλέα Μπέου είναι ξεκάθαρο ότι αφορά ελάχιστους, παρά το γεγονός ότι πέρσι για ένα μεγάλο διάστημα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έφερε πολύ θετικά αποτελέσματα, που την οδήγησαν στη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Πέρσι η προπαγάνδα της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος έκανε λόγο για εκτόξευση στα εισιτήρια, αλλά αυτό ήταν φυσικό, αφού δύο φορές ήρθαν στο Πανθεσσαλικό για το πρωτάθλημα λόγω και των πλέι οφ οι μεγάλες ομάδες, που έκαναν κατάληψη με χιλιάδες οπαδούς τους.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πως αυτή η ομάδα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το ποδοσφαιρικό κοινό του Βόλου και έχει ελάχιστο κόσμο, ο οποίος δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε κατά διάνοια με τον κόσμο της Νίκης και του Ολυμπιακού. 

Τέλος, να τονιστεί ότι ο ΝΠΣ Βόλος έχει πέρσι και φέτος 16 σερί ματς που δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη και η τελευταία ήταν στις 5/3/23 στα Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΣ με 0-1.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.