Όπως με το Αιγάλεω και απέναντι στον ΠΟ Τρίγλιας ο Ολυμπιακός Βόλου

Η δοκιμασία στο Αιγάλεω στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για τον Ολυμπιακό Βόλου που επέστρεψε με τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην έδρα του και πλέον κοιτά τη συνέχεια της διοργάνωσης. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για τον αγώνα με τον ΠΟ Τρίγλιας, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης την ερχόμενη Κυριακή, με ώρα έναρξης τις 15:00.

Πόσο εύκολο είναι όμως το παιχνίδι με την ομάδα της Χαλκιδικής; Καθόλου είναι η απάντηση, αφού μπορεί ο ΠΟ Τρίγλιας να είναι χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά οι διαφορές παραμένουν μικρές από τη μία, και από την άλλη όποιος υποτίμησε αντίπαλο στο παρελθόν το πλήρωσε και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Αυτό είναι το μήνυμα που περνά από την πρώτη στιγμή ο προπονητής της ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα φέτος.

Ωστόσο το παιχνίδι με το Αιγάλεω δεν παύει να αποτελεί και οδηγό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και κυρίως το πρώτο ημίχρονο, όταν και ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες για την επίτευξη περισσότερων τερμάτων.

Αναμονή, επιστροφές και… κάρτες
Από την πρώτη στιγμή που ο Ίμπαν Ράντι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, όλοι φοβήθηκαν ότι ο παίκτης θα βρεθεί πάλι στα… πιτς, αφού μόλις την 11η αγωνιστική επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από τραυματισμό. Ωστόσο τα δεδομένα μοιάζουν να είναι τώρα διαφορετικά και ο παίκτης να είναι έτοιμος κανονικά για τον αγώνα με την ομάδα της Τρίγλιας.

Από την άλλη υπάρχει και ο… πονοκέφαλος των κίτρινων καρτών. Ο Φαζός συμπλήρωσε τέσσερις στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, πέντε έχει φτάσει ο Λάσκαρης (χάνει το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο) και τέσσερις έχει επίσης ο Πόζογλου (θα είναι εκτός για το παιχνίδι με την Καβάλα). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είδε συνολικά έξι κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με το Αιγάλεω (Ράντι, Βοσνακίδης, Λάσκαρης, Φαζός, Κουτσιανικούλης και Γιδόπουλος.
Από την άλλη επιστρέφει στο παιχνίδι με την Τρίγλια ο Αντώνης Τσιάρας έχοντας εκτίσει την ποινή που είχε στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, επίσης λόγω καρτών.

To κάλεσμα στον κόσμο
Την ίδια στιγμή μόνο τυχαία δεν ήταν η τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενόψει του αγώνα με την Τρίγλια, καθώς ελπίζει ότι ο κόσμος θα βρεθεί μαζικά στο γήπεδο της Νεάπολης, ώστε να αποτελέσει τον 12ο παίκτη και την Κυριακή αλλά και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Μετά την ήττα με το βαρύ 6-0 από τον Πανιώνιο στο κύπελλο είχε έρθει στο προσκήνιο η τοποθέτηση των Austrian Βοys με την ΠΑΕ να σχολιάζει μετά και τη νίκη επί του Αιγάλεω: «Βιαστικά συμπεράσματα και βαρύγδουπες δηλώσεις ωστόσο μόνο κακό μπορούν να κάνουν, όταν η ομάδα παραμένει στον στόχο της που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Εμείς λοιπόν κάναμε το χρέος μας. Είναι η ώρα του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου να κάνει το δικό του και να στηρίξει την ομάδα μας όπως μόνο εκείνος ήξερε να κάνει όλα αυτά τα χρόνια και την Κυριακή να «κοκκινίσει» τη Νεάπολη σε ένα ακόμα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν από τους φιλάθλους τους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για τον αγώνα της Κυριακής, παρά το ότι αυτός θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τη Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ3).

Εκδικάζεται η πειθαρχική δίωξη για το παιχνίδι με τον Ιωνικό
Στο… σκαμνί ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Ένωσης Super League 2 και Football League θα καθίσουν Ολυμπιακός Βόλου και Ιωνικός μεθαύριο Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου.
Όπως έχει γίνει γνωστό, στις δύο ομάδες ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους ματς. Αναλυτικά η κλήση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία: Την Πέμπτη 12/12/2019 και ώρα 12.00 τις ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ 1965, για από 3-12-2019 πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της Ε.Π.Ο.».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.