Ώρα για νέα φιλικά στη Νίκη Βόλου

Λίγο έχει μείνει ακόμη για ν’ αρχίσει η επίσημη αγωνιστική δράση (καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν υπάρξουν εξελίξεις εξαιτίας του κορωνοϊού), για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, όπου θα συμμετέχει φέτος η Νίκη Βόλου. Αφού λοιπόν οι παίκτες των Γιώργου Κοσμάτου και Ανδρέα Μαύρου πήραν κάποιες ανάσες, η ώρα για νέα φιλικά, και πάλι με δυνατούς αντιπάλους, ήρθε για το «κυανόλευκο» σύνολο, και μάλιστα με διαδοχικούς αγώνες και αύριο Σάββατο και την ερχόμενη Κυριακή!

Η αρχή γίνεται αύριο Σάββατο με ένα εκ των φαβορί για την άνοδο σύμφωνα με το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου. Οι Ίκαροι Τρικάλων ακολούθησαν τους «κυανόλευκους» στη Β’ Εθνική Κατηγορία και έχουν ενισχυθεί αρκετά φέτος, οπότε αναμένεται ν’ αποτελέσουν έναν καλό και πολύ δυνατό αντίπαλο για το νικιώτικο σύνολο. Η συνέχεια μεθαύριο Κυριακή, με τον Έσπερο Λαμίας να είναι επίσης μία δυνατή ομάδα με έμπειρους παίκτες στην κατηγορία, και να έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία έως τώρα στα φιλικά που έχει δώσει, όπως και σ’ αυτό με τη Νίκη που είχε γίνει στην πρωτεύουσα του γειτονικού νομού της Φθιώτιδας.

Το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου επιμένει άλλωστε σε φιλικά προετοιμασίας με δυνατούς αντιπάλους, θεωρώντας ότι έτσι η ομάδα προετοιμάζεται καταλλήλως για ένα σκληρό πρωτάθλημα, κατά τη διάρκεια του οποίου σε πρώτη φάση θα επιδιώξει την επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία και από εκεί και πέρα, αφού γίνει αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται, το καλύτερο δυνατό. Παρά τους έντονους ρυθμούς πάντως στις προπονήσεις και με τα δυνατά φιλικά, μέχρι στιγμής πέρα από την κόπωση των παικτών δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, ούτε τραυματισμοί. Οπότε η προετοιμασία κυλά ομαλά και με όλους τους παίκτες στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.