Οριακά στον τελικό του ελεύθερου ντουέτου οι Πλατανιώτη/Μαλκογεώργου-Πρώτες πέρασαν οι Βολιώτισσες αδελφές Αλεξανδρή

Παρά το ότι δεν έκαναν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και δεν ολοκλήρωσαν σωστά τρεις ασκήσεις τους, οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου προκρίθηκαν -έστω και οριακά- στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του ντουέτου, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Φουκουόκα. Το ελληνικό δίδυμο της καλλιτεχνικής κολύμβησης συγκέντρωσε 173.0249β. στον προκριματικό, βαθμολογία που σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιπροσωπευτική της αξίας των δύο αθλητριών, και πήρε την τελευταία προνομιούχο (12η) θέση.

Ο τελικός της Πέμπτης (20/7) ξεκινά από το… μηδέν και εκεί οι Πλατανιώτη/Μαλκογεώργου θα προσπαθήσουν να εκτελέσουν σωστά το πρόγραμμά τους, κάτι που σίγουρα θα τους επιτρέψει να ανέβουν πιο ψηλά στην κατάταξη.

Την πρώτη θέση του προκριματικού πήραν οι Βολιώτισσες αδελφές Αννα-Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, που αγωνίζονται με τα χρώματα της Αυστρίας, με 251.4313 βαθμούς, ελάχιστα μπροστά από τις Ουκρανές Μαρίνα και Βλαντισλάβα Αλεξίιβα (251.0981β.). Τρίτες ήταν οι Αμερικανίδες Μεγκούμι Φιλντ και Ρούμπι Ρεμάτι με 225.9459β., ενώ χαμηλά στην κατάταξη, εκτός από τις Ελληνίδες, βρέθηκαν ακόμη η Κίνα (9η) και η Ιαπωνία (11η).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.