Οριστικά χωρίς κόσμο οι ρεβάνς του Κυπέλλου

Δίχως την παρουσία θεατών στις εξέδρες θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και Άρη-ΑΕΚ. Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το μεσημέρι της Παρασκευής (19/6), συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το θέμα της ενδεχόμενης παρουσίας κόσμου στις ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (24/6).

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA, οι δύο αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος που μεσολαβεί μέχρι τα δύο ματς αλλά και με δεδομένο ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εφαρμοστεί άλλη φορά το άνοιγμα των ελληνικών γηπέδων στο κοινό, μετά την επανεκκίνηση και τα αυστηρά μέτρα που έχουν ληφθεί κατά του κορονοϊού. Ως εκ τούτου, δεν έχει υπάρξει άλλο test event σε χαμηλότερου ενδιαφέροντος και βεληνεκούς αγώνα, όπου θα υπήρχε και χαμηλότερη ζήτηση-προσέλευση. Αλλωστε μέχρι στιγμής όλα τα ματς γίνονταν με αυστηρό πρωτόκολλο, δίχως θεατές, με περιορισμούς στα μέλη των αποστολών των ομάδων ακόμη και στις τηλεοπτικές παραγωγές και τους δημοσιογράφους.

Σημειωτέον ότι η Superleague πήρε την Πέμπτη (18/6) απόφαση για να ανοίξουν ξανά τα γήπεδα (πιθανότατα) από την επόμενη αγωνιστική, εφόσον βεβαίως το επιτρέψουν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές. Ωστόσο, η ΕΠΟ είναι υπεύθυνη για το Κύπελλο κι αυτή είναι η απόφασή της ως διοργανώτρια αρχή.  Ο βασικός στόχος της διοίκησης είναι, υπό προϋποθέσεις, να γίνει με κόσμο (με περιορισμένη προσέλευση) ο τελικός του Κυπέλλου.

Οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου πάντως αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η επικράτηση του ΠΑΟΚ με 3-2 και της ΑΕΚ με 2-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει των ρεβάνς…

Ethnos.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.