Οριστικά στη Ριζούπολη το Ελλάδα – Σλοβενία

ÖÉËÉÊÏ / ÅËËÁÄÁ - ÊÕÐÑÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:EUROKINISSI)

Οριστικά στην Ριζούπολη θα διεξαχθεί το ματς της Ελλάδας με την Σλοβενία για την τελευταία αγωνιστική του Nations League.

Το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη είναι στα κόκκινα λόγω του κορωνοϊού έβγαλε απαγορευτικό για την διεξαγωγή του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Σλοβενία στην Τούμπα. Έτσι, η ΕΠΟ έψαχνε για νέα έδρα με την Ριζούπολη να ήταν η προτεινόμενη από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η UEFA όμως είχε αρχικά απορρίψει το συγκεκριμένο γήπεδο, λόγω ελλείψεων, αλλά τελικά υπήρξε αλλαγή δεδομένων εξαιτίας έλλειψης επιλογών εκ μέρους της ΕΠΟ. Έτσι, η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία άναψε το πράσινο φως και το ματς θα διεξαχθεί κανονικά στην Ριζούπολη.

Μάλιστα, για τον λόγο αυτό ήδη έχουν ξεκινήσει ορισμένες διαδικασίες για κάποιες βελτιώσεις στον φωτισμό του γηπέδου και σε κάποιους εσωτερικούς χώρους.

Δύο προβλήματα ενόψει Μολδαβίας

Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του εξαιρετικά κρίσιμου αγώνα στη Μολδαβία για τo Nations League.

Το μεσημέρι της Παρασκευής διεξήχθη η προπόνηση της «γαλανόλευκης» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με τους Μασούρα και Σιώπη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει αύριο στις 12:00 για την Μολδαβία, όπου οι διεθνείς θα προπονηθούν στις 18:00 στο «Stadionul Zimbru».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.