Οριστικοποιήθηκε ο τελικός του Champions League

Η UEFA όπως έκανε γνωστό δεν θα αλλάξει την έδρα του τελικού του φετινού Champions League παρά το γεγονός πως η Τουρκία έχει πολλά προβλήματα με τον κορωνοϊό.

Για το Champions League, η Σίτι κέρδισε την Παρί με 2-1, στο «Παρκ Ντε Πρενς», έτσι πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο τελικό της διοργάνωσης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τσέλσι, έμειναν στο 1-1, στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο», με τους Λονδρέζους να είναι πιο κοντά στην Κωνσταντινούπολη.

Εκεί θα διεξαχθεί ο τελικός της διοργάνωσης στις 29 Μαΐου, στο Ολυμπιακό στάδιο παρά το γεγονός πως η Τουρκία «μαστίζεται» από τον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση της UEFA τονίζει χαρακτηριστικά: «Ο τελικός του Champions League θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 29 Μαΐου με περιορισμένο αριθμό θεατών και έχουμε εξασφαλίσει ότι η προσωρινή καραντίνα που ισχύει έως τις 17 Μαΐου δεν θα έχει αντίκτυπο στον αγώνα» ανέφερε η UEFA, όπως τονίζει το Sky Sports.

«Η UEFA θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με την τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τις τοπικές και εθνικές αρχές για την ασφαλή διοργάνωση του αγώνα. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα και λεπτομέρειες σχετικά με τις πωλήσεις εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.